Aktuelno iz kulture

Glumica En Hejč preminula nakon saobraćajne nesreće

Komentari

Autor: Euronews Srbija

12/08/2022

-

20:05

Glumica En Hejč preminula nakon saobraćajne nesreće
Glumica En Hejč preminula nakon saobraćajne nesreće - Copyright Tanjug/AP/Jordan Strauss

veličina teksta

Aa Aa

Glumica En Hejč (53) preminula je danas, nakon što su se u bolnici danima borili za njen život posle saobraćajne nesreće, prenosi Gardijan. Vest je potvrdila njena porodica, nakon što je prethodno najavila da će biti isključena sa aparata za održavanje života.

Ona je 5. avgusta izazvala tešku saobraćajnu nesreću jer je vozila pod dejstvom alkohola. Kako su preneli američki mediji, ona je udarila u stambenu zgradu, a iako su prolaznici želeli da je izvuku iz vozila ona je nastavila da vozi. Potom je opet udarila u drugu kuću, nakon čega se automobil zapalio.

Glumica je sa ozbiljnim opekotinama izvučena iz vozila i prevezena je u bolnicu sa teškim povredama. Danima je bila u komi i lekari su se borili za njen život.

Tanjug/AP/Jordan Strauss

 

BIla je poznata filmska glumica, a između ostalih, uloge je ostvarila u filmovima Doni Brasko, Cidar Radpids, kao i rimejku filma Psiho iz 1998. godine.

Bila je nominovana za izuzetnu mladu glumicu u dramskoj seriji na dodeli Emi nagrada 1991. godine, za ulogu u Drugom svetu. Hejč je učestvovala i u tv formatu Ples sa zvezdama.

Ona je bivša partnerka voditeljke tok-šoua Elen Dedženeris, sa kojom je izlazila krajem 1990-ih. Hejš se pojavila u jednoj epizodi sitkoma, Ellen, 1998. godine, preneo je BBC.

Ona se 2001. udala za kamermana Kolemana Lafuna, sa kojim je dobila sina. Brak je okončan razvodom, a 2009. Hejš je dobila sina sa Džejmsom Taperom, njenim kolegom iz serije Muškarci u drveću.

Komentari (0)

Kultura