Poznati

Milica Gojković: Moj lik u drugoj sezoni "Bese" pristaje na ljubav

Komentari

Autor: Tanjug

15/06/2021

-

13:59

Milica Gojković: Moj lik u drugoj sezoni "Bese" pristaje na ljubav
Milica Gojković: Moj lik u drugoj sezoni "Bese" pristaje na ljubav - Copyright Printscreen/Youtube RTS

veličina teksta

Aa Aa

Mlada glumica Milica Gojković bila je gost nove epizode serijala "Tanjug Reflektor" i, između ostalog, otkrila da je TV serija "Besa" veoma gledana zbog toga što se bavi univerzalnom temom porodice i da će u drugoj sezoni njen lik Una Perić pristati na ljubav.

Milica Gojković je unikatna mlada glumica po opštoj oceni publike i stručne javnosti.

Njena uloga u televizijskoj seriji "Besa" zaokružuje koloplet izvanrednih glumačkih ostvarenja koja su doprinela velikoj gledanosti serije.

"Nema sumnje da je `Besa` napravila veliki uspeh jer se bavi univerzalnom temom porodice. Ta tema se tiče svakog od nas i zato je serija izvanredno prihvaćena i van naših granica", kazala je Gojkovićeva.

Tanjug

Lik Une Perić, koji Gojković oživljava i u drugoj sezoni, proći će kroz strašan događaj.

"Unu je nesreća na crnogorskoj obali od zaštićene beogradske devojke pretvorila u žrtvu stravičnog zločina. U drugoj sezoni serije jedan strašan događaj menja njen doživljaj porodice. Ljubav na koju će pristati nateraće je da na oba oka zažmuri u odnosu na Lukinu prošlost i posao", rekla je Gojkovićeva.

Tanjug

Govoreći o ulozi u dugo očekivanom filmu "Nečista krv - Greh predaka", Gojkovićeva kaže da ta uloga može da posluži kao primer položaja žene u Vranju krajem 19. veka.

"Igram Anđu, Jovčinu ženu koja prolazi kroz različite izazove socioloških i folklornih normi ondašnjeg vremena. Moja svekrva Kata koju igra Nela Mihailović izgovara jednu od ključnih rečenica u filmu: To ti je ženski posao ćerko, rodi pa umri. Društvo je tada od žene tražilo od žene da ne postoji" kazala je Gojkovićeva.

Komentari (0)

Magazin