Fudbal

Mituljikić: Zvezdine pripreme dragoceno iskustvo

Komentari

Autor: Tanjug

18/01/2022

-

18:53

Mituljikić: Zvezdine pripreme dragoceno iskustvo
Nikola Mituljikić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Mladi fudbaler Crvene zvezde Nikola Mituljikić rekao je da je mnogo lep osećaj što je dobio priliku da se priključi prvom timu na pripremama u Turskoj.

Fudbaleri Crvene zvezde u Turskoj se pripremaju za prolećni deo sezone, trener Dejan Stanković računa na 29 fudbalera, a jedan od njih je i novajlija Mituljikić.

"Kao mali sam maštao o ovome, a sada sam dobio priliku. Sa nestrpljenjem željno iščekujem svaki trening i trudim se da dam maksimum. Slušam savete iskusnijih saigrača i trudim se da naučim što više. Moram da naglasim da mi je prelepo ovde", rekao je Mituljikić za klupski sajt.

Talentovani fudbaler govorio je i o golovima na treningu, ali i naglasio da bi voleo da se upiše u strelce i na nekoj od utakmica.

"Znači mi svaki pogodak na treningu, a nadam se da ću imati priliku da postignem gol i na predstojećim utakmicama. Ovo je za mene jedno veliko iskustvo i trudim se da primenim sve savete starijih saigrača i stručnog štaba", rekao je Mituljikić.

Pomenuo je i brata Jovana, sa kojim se odlično slaže, kako na terenu, tako i van njega.

"Uvek je lakše kada igram sa bratom. Uigrali smo se u timu Grafičara, pa samim tim i lakše komuniciramo na terenu", zaključio je Mituljikić.

Komentari (0)

Sport