Fudbal

Crvena zvezda pobedila na startu priprema: Šampion Srbije deklasirao GAK sa 4:0

Komentari

Autor: euronews

28/06/2021

-

20:58

Crvena zvezda pobedila na startu priprema: Šampion Srbije deklasirao GAK sa 4:0
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su lokalni GAK sa 4:0 na prvoj pripremnoj utakmici u Austriji

Mirko Ivanić je u 14. minutu načeo mrežu domaće ekipe nakon odlične asistencije Milana Rodića. Aleksandar Katai je povećao prednost pet minuta kasnije, pogotkom sa bele tačke. Treći gol na meču postigao je Milan Pavkov koji je loptu zakucao u gol GAK-a sa peterca, nakon što se lopta odbila od njegovog saigrača Radovana Pankova. Drugoligaški tim iz Austrije, je već nakon pola sata igre bio u zaostatku od tri pogotka, dok je odlučujući rezultat postavio Slaboljub Srnić u 60. minutu.

El Fardu Ben je posle odličnog solo prodora u kome je izbacio nekoliko protivničkih igrača asistirao Srniću koji je postavio konačnih 4:0.

Startnu postavu Crvene zvezde činili su:  Zoran Popović, Milan Gajić, Radovan Pankov, Srđan Babić, Milan Rodić, Seku Sanogo, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Filipo Falko, Aleksandar Katai i Milan Pavkov.

Nakon meča oglasio se i pomoćnik Dejana stankovića, Nebojša Milošević

“Uradili smo ono što smo želeli u prvom meču. Najbitnije je da smo svi završili ovaj duel zdravi. Imamo još tri protivnika u ovom delu priprema“

Šampion Srbije će u Štegersbahu boraviti do 9. jula i odigraće još tri utakmice.

Protiv Arisa će se sastati 1. jula, četiri dana kasnije igraće protiv Arđeša da bi na kraju odmerili snage sa Šturmom 8. jula.

Komentari (0)

Sport