Društvo

Osiguraj MBA stipendiju – za siguran put do najviših korporativnih pozicija

Komentari

Autor: Promo

21/10/2022

-

14:00

Osiguraj MBA stipendiju – za siguran put do najviših korporativnih pozicija
Osiguraj MBA stipendiju – za siguran put do najviših korporativnih pozicija - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

COTRUGLI Business School dodeljuje čak 10 stipendija za upis nove generacije na Executive MBA program. 

Prednosti stručnog usavršavanja su neosporne i mnogobrojne. Zapravo, ulaganje u profesionalni razvoj ne samo da donosi prednosti u vidu većih i značajnijih mogućnosti za karijerni napredak, već i povećava produktivnost kod ljudi. Cilj kontinuiranog uglaganja u sticanje novih znanja i veština jeste unapređenje postojeće poslovne ekspertize, ali i šanša da se postane efikasniji i preuzmu liderske pozicije u kompaniji. Razvoj sposobnosti, talenata i potencijala vode nas ka putu samoispunjenja, a dalje do uspešnijeg i boljeg položaja u društvenom i poslovnom svetu.

COTRUGLI Business School neosporno nudi najkvalitenije i najsveobuhvatnije MBA programe u regionu, koji su akreditovane od strane AMBA Asocijacije (Association of MBAs) koja svoju akreditaciju daje samo za 2% najboljih poslovnih škola u više od 70 zemalja širom sveta. Ove jeseni COTRUGLI pruža jedinstvenu priliku, koju ne treba propustiti, jer dodeljuje vredne stipendije za upis nove generacije na Executive MBA program.

Od ukupno 10 stipendija, škola dodeljuje 4 stipendije od 5.400 evra popusta na redovnu školarinu i 6 stipendija od 3.600 evra popusta na redovnu školarinu. Znanja koja ćete dobiti na COTRUGLI Executive MBA programu će vam pomoći da ostvarite značajan karijerni iskorak, naučiti vas da sagledati biznis iz svih uglova, pomoći vam da unapredite svoja znanja i kreirate novi put poslovnog napretka. 

Ono što ovaj Executive MBA program čini tako jedinstvenim u čitavom regionu je pre svega kvalitet programa i samih predavača, imajući u vidu da je reč o vodećim stručnjacima koje kvalifikuje kako njihovo značajno akademsko iskustvo, tako i činjenica da istovremeno rade kao konsultatni za najveće kompanije širom sveta.

Takođe, uz COTRUGLI studije imate i mogućnost da izgradite i proširite postojeću mrežu poslovnih kontakata, upoznate potencijalne buduće poslovne partnere ili saradnike, i generalno steknete širinu potencijalnih poslovnih prilika za dalji razvoj kako vašeg poslovanja, tako i ličnog karijernog napretka. Kroz ovaj program jednostavno imate priliku da se družite, povezujete i delite iskustva sa liderima i menadžerima vodećih srpskih i evropskih kompanija. 

 
COTRUGLI Executive MBA program traje ukupno dve godine, obuhvata 16 modula koji pokrivaju svaki segment savremenog poslovanja, dok su sama predavanja prilagođena vremenu, gustom rasporedu i potrebama senior i top menadžera širom regiona. 
 
Ukoliko želite da radite na sebi i svom profesionalnom razvoju sada je pravi trenutak za to. Sve što treba da uradite jeste da se registrujete putem obrasca za registraciju na LINKU i sačekate poziv COTRUGLI tima koji će vas obavestiti o daljim koracima! Rok za prijavu je 4. novembar 2022. godine.
 
Minimalni uslovi za prijavu su univerzitetska diploma, minimum 3 godine profesionalnog iskustva i naravno poznavanje engleskog jezika, imajući u vidu da je ceo COTRUGLI Executive MBA program upravo na engleskom jeziku. 

Komentari (0)

Srbija