Društvo

Wine garden 2024: Manifestacija za koju se svake godine traži karta više

Komentari

Autor: Promo

25/04/2024

-

09:50

Wine garden 2024: Manifestacija za koju se svake godine traži karta više
Wine garden 2024: Manifestacija za koju se svake godine traži karta više - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Najlepša vinska manifestacija u Beogradu UniCredit Bank Wine Garden, po šesti put će biti održana 1. i 2. juna u Botaničkoj bašti Jevremovac.

I ove godine prvi vikend juna je rezervisan za nezaboravne sate provedene u bajkovitom ambijentu Botaničke bašte uz vrhunska vina, gurmanske zalogaje i raznovrstan muzički program. Tokom prethodnih pet izdanja desetine hiljada posetilaca su ispunjavali najlepši park u centru Beograda i uživali u najbogatijoj i najraznovrsnijoj ponudi vina vrhunskih vinarija koju jedna manifestacija može da ponudi.

Osim besplatnih degustacija vina posetioci će uživati i u gurmanskim delicijama, a vinski piknik će biti začinjen raznovrsnim muzičkim programom koji će biti podeljen u šest programskih celina. Na velikim zelenim površinama će biti postavljeni lejzi begovi i prostirke za sedenje gde će svako moći da pronađe svoj kutak za uživanje uz muziku i vino.

Manifestacija će oba dana trajati od 14 do 21 čas, a ograničeni broj ulaznica se u pretprodaji može kupiti preko tickets.rs po ceni od 2.000 dinara po danu. Svaki posetilac na ulazu dobija vinsku čašu. Za decu do 12 godina ulaz je besplatan.

Organizatori manifestacije su Udruženje Vinski maraton i Fusion Event, a podršku je i ove godine dala Turistička organizacija Beograda, koja je UniCredit Bank Wine Garden uvrstila među najznačajnije manifestacije u gradu. Dugogodišnji uspeh manifestacije je prepoznala i UniCredit Banka, koja je ove godine generalni sponzor.

"UniCredit Banka ove godine će kao generalni sponzor podržati jedan od omiljenih vinskih događaja u Botaničkoj bašti Jevremovac, čime osnažuje i pruža priliku brojnim lokalnim proizvođačima vina i drugih domaćih delikatesa da ponude svoje proizvode. Kao članica Grupe koja dolazi iz zemlje kojoj je vinska tradicija deo kulturnog nasleđa, tokom UniCredit Bank Wine Garden-a posetioci će imati priliku da iskuse umetnost življenja koju definiše Dolce Vita", poručuju iz UniCredit Banke.

Iako se Botanička bašta prostire na preko pet hektara površine, broj posetilaca je ograničen i zato na vreme obezbedite svoju ulaznicu. UniCredit Bank Wine Garden je jedina vinska manifestacija u regionu za koju se traži karta više! Detaljan program i listu učesnika posetioci mogu pronaći na sajtu winegarden.rs i društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Komentari (0)

Srbija