Fokus

Vajnstin prebačen u bolnicu nakon što se vratio u zatvor u Njujorku, advokat tvrdi da mu je stanje "katastrofalno"

Komentari

Autor: Tanjug

27/04/2024

-

22:03

Vajnstin prebačen u bolnicu nakon što se vratio u zatvor u Njujorku, advokat tvrdi da mu je stanje "katastrofalno"
Vajnstin prebačen u bolnicu nakon što se vratio u zatvor u Njujorku, advokat tvrdi da mu je stanje "katastrofalno" - Copyright Tanjug/AP/Etienne Laurent

veličina teksta

Aa Aa

Advokat Harvija Vajnstina (72) rekao je danas da je bivši filmski producent prebačen u bolnicu nakon što se vratio u zatvor u Njujorku.

Ova vest dolazi nekoliko dana nakon što je poništena Vajnstinova osuda za silovanje iz 2020. godine, a sud u Njujorku naredio je novo suđenje u slučaju "MeToo", piše Sky News.

Artur Aidala, advokat Vajnstina, rekao je da je njegov klijent prebačen u bolnicu "Belvi" na Menhetnu nakon što je stigao u zatvor u petak.

"Pregledali su ga i poslali ga u 'Belvi'. Čini se da mu je potrebno puno fizičke pomoći. Ima mnogo problema. Obavljaju mu sve vrste testova. Zdravstveno je prilično katastrofalno," rekao je Aidala. 

Više od 100 žena optužilo je bivšeg producenta za silovanje, a 2020. osuđen je na 23 godine zatvora zbog silovanja trećeg stepena i seksualnog napada.

On će svakako ostati u zatvoru jer je 2022. godine u Los Anđelesu osuđen na 16 godina zatvora zbog drugog slučaja silovanja.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet