Fokus

Povređen izraelski ministar: Prevrnuo se automobil kojim se Ben Gvir vraćao s mesta terorističkog napada

Komentari

Autor: Tanjug

26/04/2024

-

19:16

Povređen izraelski ministar: Prevrnuo se automobil kojim se Ben Gvir vraćao s mesta terorističkog napada
Povređen izraelski ministar: Prevrnuo se automobil kojim se Ben Gvir vraćao s mesta terorističkog napada - Copyright Tanjug/AP Photo/Mahmoud Illean

veličina teksta

Aa Aa

Izraelski ministar za nacionalnu bezbednost Ben Gvir lakše je povređen u saobraćajnoj nesreći kada se prevrnuo automobil u kojem je bio.

Kako navodi policija, nezgoda se desila dok se ministar vraćao sa mesta terorističkog napada nožem u centru gradu Ramle. Svedoci su rekli da je automobil prošao na crveno, preneo je Tajms of Izrael.

Policija je saopštila da su u sudaru učestvovala dva vozila i da su tri osobe prebačene u bolnicu nakon što su lakše povređene.

Iz kancelarije Ben Gvira navode da je ministar u dobrom stanju i pri svesti, ali da je prebačen u obližnji medicinski centar Šamir na lečenje.

Tanjug/AP Photo/Mahmoud Illean

 

Na slikama sa lica mesta se vidi da se njegovo službeno vozilo prevrnulo, dok je drugi automobil smrskan u prednjem delu. Policija je saopštila da istražuje uzrok nesreće.

Prethodno se u Ramli dogodio napad nožem koji se smatra terorističkim napadom, potvrdila je policija, iako je napadač bio mentalno nestabilan.

Prema rečima, Avija Bitona, načelnika centralnog okruga izraelske policije, napadač  je ubo žrtvu, staru 19 godina, nekoliko puta u leđa pre nego što je pobegao sa lica mesta. Ona je hospitalizovana u teškom stanju.

Komentari (0)

Svet