Biznis vesti

Danas počinje 59. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije

Komentari

Autor: Tanjug

06/10/2023

-

07:30

Danas počinje 59. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije
Danas počinje 59. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije - Copyright Wikipedia.org/www.ub2009.org.

veličina teksta

Aa Aa

Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije počinje danas na Beogradskom sajmu i na toj 59. po redu manifestaciji do 11. oktobra predstaviće se više od 120 izlagača iz Srbije, Italije, Nemačke, Turske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Severne Makedonije, Poljske, Kine i Slovenije.

Kako je saopštio Beogradski sajm,od 6. do 10. oktobra u hali 5 će se odvijati i 59. Međunarodni sajam mašina i alata za drvnu industriju.

Domaći i strani izlagači, proizvođači nameštaja, dizajneri, distributeri, trgovci, predstaviće širok spektar nameštaja za različite prostorije i namene, stambeni, kancelarijski, dečji, baštenski, kuhinje, spavaće sobe, garniture, različite stilove nameštaja, moderne, klasične, minimalističke i rustične, a ni ove godine neće izostati rasveta, dekorativni predmeti i drugi dodaci koji doprinose kompletnom izgledu i opremanju stambenog ili poslovnog prostora.

Na sajmu nameštaja biće promovisani dizajneri i umetnici koji će prezentovati nove dizajnerske linije, koncepte i ideje za nameštaj i enterijer, a biće organizovana i izložba mladih dizajnera, koja predstavlja mlade i perspektivne autore, fakultete i škole.

Kako je najavljeno, pored izložbenog dela, posetioci će moći da čuju stručna predavanja i panel diskusije, kao i da prisustvuju radionicama o trendovima u dizajnu enterijera, upotrebi određenih materijala ili tehnikama uređenja prostora.

Za najbolja rešenja najuspešnijim izlagačima na sajmu biće uručena nagrada "Zlatni ključ", dok će nagrada "Sajamski ključ" biti dodeljena za doprinos podizanju kvaliteta manifestacije i ukupan sajamski nastup.

Radno vreme Sajma nameštaja je od 10 do 20 sati, a cena pojedinačne ulaznice je 450 dinara, za grupne posete 350 dinara, dok je za đake i studente 250 dinara, a poslovna propusnica košta 2.500 dinara.

Radno vreme Sajma mašina od 6. do 9. oktobara je od 10 do 19 sati, 10. oktobra od 10 do 18 sati, a ulaz je slobodan.
 

Komentari (0)

Biznis