Biznis vesti

Coca-Cola HBC Srbija nastavlja misiju osnaživanja kupaca - Četvrto izdanje Coke Academy za više od 100 ugostitelja

Komentari

Autor: Promo

06/11/2023

-

16:34

Coca-Cola HBC Srbija nastavlja misiju osnaživanja kupaca - Četvrto izdanje Coke Academy za više od 100 ugostitelja
Coca-Cola HBC Srbija - Copyright Coca-Cola HBC Srbija

veličina teksta

Aa Aa

Koji trendovi i kakva budućnost očekuje sektor ugostiteljstva, kako pronaći i zadržati zaposlene, te kako unaprediti prodaju i profitabilnost u sektoru – teme su o kojima se razgovaralo na četvrtoj Coke Academy, specijalizovanoj akademiji koju za svoje kupce realizuje kompanija Coca-Cola HBC Srbija.

Akademija je okupila više od 100 kupaca, koji su imali priliku da steknu znanja i čuju iskustva zaposlenih u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija, kao i najistaknutijih stručnjaka iz HoReCa industrije u Srbiji.

Coca-Cola HBC Srbija

 

"HoReCa je važan kanal za naš biznis. Želimo da nastavimo da razvijamo ovaj sektor, zajedno sa našim kupcima. Tome služe i inicijative kao što je Coke Academy – da razgovaramo kako da unapredimo naš servis, kao i šta svi zajedno možemo bolje“, poručio je Mirko Gutić, direktor prodaje u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija.

U kojoj meri Coke Academy doprinosi osnaživanju i razvoju celokupnog HoReCa sektora Srbije, govore i učesnici.

Coca-Cola HBC Srbija

 

"Suprug i ja se već pet godina bavimo ovim poslom i sa oduševljenjem smo prihvatili poziv za edukaciju. Moram da priznam da smo imali velika očekivanja, da smo zapravo dobili mnogo više od toga. Fenomenalni predavači i čelni ljudi iz kompanije, ponudili su nam načine kako da rešimo izazove. Takođe, posavetovali su nas i kako da se suočimo sa trendovima na tržištu koji se veoma brzo menjaju", rekla je Jelena Malić iz Bečeja, vlasnica restorana Baron koncept.

"Ono što me je najviše zanimalo tiče se finansija. Čuli smo dosta konkretnih saveta za kreiranje i veličinu menija, kao i kako to direktno utiče na profitabilnost - to je nešto što ću poneti odavde i na čemu ću raditi",  istakao je Nikola Cvijan iz Kikinde, vlasnik Banat bara.

Coca-Cola HBC Srbija

 

Coke Academy je dugoročni projekat kompanije Coca-Cola HBC Srbija, osmišljen sa ciljem pružanja podrške kupcima i osnaživanju njihovih biznisa.

Do sada je kroz Coke Academy osnaženo preko 250 kupaca.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis