Biznis vesti

Mijailović na Kopaonik biznis forumu: Primarni cilj OMR grupe kompletna usluga za vozače električnih automobila

Komentari

Autor: Euronews Srbija

05/03/2024

-

09:12

Mijailović na Kopaonik biznis forumu: Primarni cilj OMR grupe kompletna usluga za vozače električnih automobila
Promo - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik OMR Group Ostoja Mijailović je na panelu "Role of the region in a changing automotive industry" u okviru Kopaonik biznis foruma, koji je u toku, rekao da automobilska industrija ide ka sve većoj bezbenosti. 

"Činjenica je da interesovanje za električna vozila raste, da su kupci zainteresovani. Svest o ekološkoj održivosti je na sve većem nivou, pa je to slučaj i u auto-industriji. Istovremeno, potencijalni kupci električnih vozila imaju i mnogo nedoumica", rekao je Mijailović.

On je objasnio da je primarni cilj "OMR grupe" da pruži kompletnu uslugu vozačima na jednom mestu.

"Uprkos izazovima, uvođenjem električnih vozila na tržište automobilska industrija ide ka većoj bezbednosti, a sa evro6 i evro7 standardima koji imaju bezbednosne sisteme u cilju prevencije udesa, u budućnosti očekujemo i povoljnije premije osiguranja. Regulative će se menjati, tehnologija napredovati, a uz olakšice i podsticaje za kupovinu električnih vozila, sigurno je da će se u gradovima sve više voziti automobili sa nultom emisijom. OMR Group je spremna da tržištu ponudi kompletnu uslugu koja zadovoljava sve potrebe elektrifikacije - vozila, baterije, servis, osiguranje", naglašava Mijailović.

Osim što "OMR grupa" za cilj ima da pruži kompletnu uslugu na jednom mestu, Mijailović dodaje da se ulažu resursi i u konstantnu edukaciju tržišta kako bi korisnici imali sve pravovremene informacije.

"Upravo sa našim partnerom "Stellantisom", kroz uvoz i distribuciju brendova 'Fiat', 'Fiat Professional' i 'Jeep', koji će imati najviše električnih modela automobila, ponudićemo našim kupcima sve odgovore", izjavio je predsednik "OMR grupe" Ostoja Mijailović.

Komentari (0)

Biznis