Biznis vesti

Telekom Srbija dobio prestižni FFE sertifikat

Komentari

Autor: Fonet

13/08/2021

-

13:19

Telekom Srbija dobio prestižni FFE sertifikat
Telekom Srbija dobio prestižni FFE sertifikat - Copyright Tanjug/Telekom Srbija

veličina teksta

Aa Aa

Telekom Srbija dobitnik je prestižnog Family Friendly Enterprise (FFE) sertifikata koji podrazumeva kreiranje i primenu politike ljudskih resursa (HR) iz domena održivog poslovanja, saopšteno je danas.

Sertifikat podrazumeva kreiranje i primenu HR politike koja se odnosi na usklađivanje profesionalnog i privatnog segmenta života zaposlenih i koja je zasnovana na fleksibilnosti i jačanju uzajamnog poštovanja i posvećenosti društvenoj odgovornosti.

Izvršnom direktoru za ljudske resurse Drašku Markoviću sertifikat je uručio direktor konsultantske kuće TMS CEE d.o.o. Boško Gavović, nabodeći da "FFE sertifikat predstavlja pokazatelj savremenog pravca razvoja kompanije u domenu HR menadžmenta".

Izvršni direktor za ljudske resurse Draško Marković naglasio je da su "zadovoljstvo i lojalnost zaposlenih ključni za uspešan rast i razvoj kompanije, te da je ovaj uspeh samo potvrda onoga što zaposleni u Telekomu Srbija već godinama znaju i osećaju – a to je da kompanija sistematski i kontinuirano radi na unapređivanju i razvijanju motivišućeg i atraktivnog korporativnog okruženja", navodi se u saopštenju.

Euronews Srbija je u vlasništvu Arena channels grupe koja je deo Telekoma Srbija

Komentari (0)

Biznis