Biznis vesti

Bloomberg Adria webinar: Kako privući investitore?

Komentari

Autor: Euronews Srbija

23/02/2023

-

12:54

Bloomberg Adria webinar: Kako privući investitore?
Bloomberg Adria - Copyright promo

veličina teksta

Aa Aa

Dok neke ekonomska kriza paralizuje, investitori vide priliku za ulaganja. Webinar "Uhvatite veliku ribu: Kako prikupiti kapital za početni ili zreli posao" pokazaće 28. februara da put do finansiranja nikad nije bio jasniji.

Regionalni lideri Private Equity i Venture Capital fondova tom će prilikom dati smernice i stručne savete o tome kako privući pažnju potencijalnih investitora.

Biće reči o najvažnijim kriterijumima koje VC i PE fondovi koriste prilikom procene potencijalnih ulaganja, do najboljih praksi za pripremu prezentacije i povezivanja s investitorima. Govoriće i o tome kako izgraditi i održavati snažne odnose s investitorima.

Osim toga biće razmatrane uobičajene strukture ugovora strategije za smanjenje troškova finansiranja, kao i alternativni izvori finansiranja izvan VC i PE fondova.

Uz stvarne studije slučaja uspešnih kompanija koje su ostvarile rast kroz osiguravanje sredstava, ovaj webinar nudi edukaciju za sve one koji su spremni za podizanje poslovanja na sledeći nivo.

Na webinaru će govoriti: generalni direktor TS Ventures Davor Sakač, partner u Invera Equity partners Slaven Kordić, generalni direktor SPMG Capital Dejan Kalinikov, direktor Mozaik Fondacije Zoran Puljić i Jan Kobler, partner u South Central Ventures.

Više na: https://bloombergadria.com/events

Komentari (0)

Biznis