Region

Jedan od trojice dečaka ponovo nestao u Hrvatskoj

Komentari

Autor: Tanjug

11/01/2024

-

21:10 >> 22:53

Jedan od trojice dečaka ponovo nestao u Hrvatskoj
Jedan od trojice dečaka ponovo nestao u Hrvatskoj - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Hrvatska policija objavila je danas da je ponovo nestao jedan od trojice pronađenih dečaka, Ivan Šnajdar.

Reč je o jednom od trojice dečaka koji su nedavno nestali u Hrvatskoj, a koji su, kako je ranije danas objavljeno, pronađeni živi i zdravi. 

Policija je na stranici Nestali.hr objavila da je danas ponovo nestao 14-godišnji Ivan Šnajdar, koji se  udaljio sa adrese u Zagrebu, u naselju Brezovica, gde ima boravište. 

Kao mesto prebivališta navedena je Petrinja. 

Policija je apelovala na građane da je obaveste u slučaju da poseduju informacije o nestalom dečaku, prenosi hrvatski Index. 

Tokom nekoliko proteklih dana hrvatskoj policiji je prijavljen nestanak trojice dečaka rođenih 2009. godine, dvojica se nakon praznika nisu vratila u domove za decu u kojima su smešteni - jedan u Brezovici, a drugi u zagrebačkim Dugavama, dok je u međuvremenu, potraga za dečakom u Rijeci obustavljena jer je pronađen.

Prvi je 7. januara nestao Ivan Šnajdar, koji se udaljio s adrese u Zagrebu, dan kasnije u Rijeci je nestao Lukas Kiralj Jeremić, a istog dana u Zagrebu je nestao i Patrik Geck.

Nakon nestanka dvojice dečaka iz Zagreba i Rijeke, policija je pokrenula potragu, ali se, kako je preneo danas hrvatski Indeks, ispostavilo da su neki dečaci odlučili da produže zimske praznike i ne vrate se u dom.  
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa