Region

U Banjaluci uhapšeno 11 navijača iz Teslića

Komentari

Autor: Tanjug

30/10/2021

-

23:33

U Banjaluci uhapšeno 11 navijača iz Teslića
Policija - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Više navijača iz Teslića uhapšeno je večeras u Banjaluci zbog napada na građane i policijske službenike, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.

Reč je o 11 navijača iz Teslića koji su privedeni zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela nasilničko ponašanje, sprečavanje službenog lica u vršenju dužnosti i telesna povreda, navedeno je u saopštenju MUP-a Srpske.

Osumnjičeni su danas oko 13.45 časova, nenajavljeno došli na stadion u ulici Omladinska u Banjaluci, i tom prilikom fizički napali dva građanina.

Potom su po odlasku sa stadiona fizički napali dva policijska službenika PU Banjaluka i jednog policijskog službenika Jedinice žandarmerije koji su zadobili telesne povrede, prenosi RTRS.

Dva građanina i policijski službenici su zbog zadobijenih povreda zatražili lekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Banjaluka.

Kod navedenih lica pronađeno je i oduzeto dva metalna boksera, dve palice i baklja.

Lica lišena slobode su podvrgnuta ispitivanju na prisustvo opojne droge u organizmu kojom prilikom je kod šest lica utvrđeno prisustvo opojne droge anfetamin, dok su tri lica odbila da se podvrgnu ispitivanju.

Komentari (0)

Evropa