Region

U Hrvatskoj intenzivna potraga za pobednicom Velikog Brata: Pronađen deo stvari, policija koristi i dronove

Komentari

Autor: Jutarnji.hr, Euronews Srbija

28/04/2022

-

11:41

U Hrvatskoj intenzivna potraga za pobednicom Velikog Brata: Pronađen deo stvari, policija koristi i dronove
U Hrvatskoj intenzivna potraga za pobednicom Velikog Brata: Pronađen deo stvari, policija koristi i dronove - Copyright nestali.gov.hr

veličina teksta

Aa Aa

U Hrvatskoj traje intenzivna potraga za Marijanom Seifert (38), čiji je nestanak iz stana u Zagrebu u sredu prijavio njen suprug.

Za Marijanom, koja je javnosti postala poznata učešćem i pobedom u regionalnom rijaliti šouu Veliki Brat traga se dva dana. Ona je nestala u noći između utorka i srede, nakon što se udaljila iz stana na zagrebačkoj Savici u kojem živi sa svojim suprugom Karlom Seifertom.

Prema nezvaničnim informacijama, juče je tokom dana deo njenih stvari pronađen više stotina metara od njene kuće, pa se stoga juče pretraživao detaljno ceo kvart kao i područje reke Save, preneo je hrvatski Jutarnji list.

Potraga jednakog intenziteta nastavlja se i danas, te će se za potrebe iste ponono dizati i dron.

Nestanak je prijavio suprug Karlo Steifert, koji je i putem Fejsbuka zamolio ljude da jave ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o Marijani.

 

 

"Nestala je tokom noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće", rekao je Karlo Seifert sinoć za Slobodnu Dalmaciju.

Marijanin suprug je dao insinuacije da je policija pronašla njen mobilni telefon i dokumente, što je značilo da ih nije ostavila kod kuće, ali i da više nisu uz nju, prenosi Index.

Jedna od prijateljica nestale je za Jutarnji list rekla da je iznenađena događajem i time što je Marijana napustila decu.

"Ona je za svoju ćerkicu živela, bila joj je glavna briga nakon svega što je do tada prošla. Drugo njeno dete ni supruga nisam upoznala, a s njom sam se zadnji put čula pre par meseci kada joj je bio rođendan. Zvučala mi je setno, raspitivala se kakva budućnost čeka njenu decu, zvala sam je da dođe u posetu kod mene pa je rekla da nije vreme, da će doći kad bude bolje. Povezala sam to sa situacijom oko korone kao i činjenicom da nikom ne pada lako odgajanje dece. O braku i eventualnim problemima u njemu mi nije govorila, nego samo da je sve u redu i da ide svojim tokom, kao i da joj je zdravlje ok. Nadam se samo da će se što pre vratiti kući jer nijedan problem nije nerešiv", rekla je za Jutarnji jedna od prijateljica nestale Marijane.

Komentari (0)

Evropa