Region

Nevreme pogodilo Hrvatsku - poplavljene ulice, blokiran saobraćaj, bujica nosila sve pred sobom kod Novog Vinodolskog

Komentari

Autor: Novi list

18/11/2022

-

13:44

Nevreme pogodilo Hrvatsku - poplavljene ulice, blokiran saobraćaj, bujica nosila sve pred sobom kod Novog Vinodolskog
Nevreme pogodilo Hrvatsku - poplavljene ulice, blokiran saobraćaj, bujica nosila sve pred sobom kod Novog Vinodolskog - Copyright Prinstscreen YouTube/Novi list

veličina teksta

Aa Aa

Obilne padavine zahvatile su rano jutros područje Novog Vinodolskog u Hrvatskoj, pa je poplavljeno više gradskih predela a na nižim, priobalnim nivoima, onemogućen je pristup pojedinim marketima, prenosi hrvatski Novi list.

Kretanje je veoma otežano, a to se odnosi i na deo jadranske magistrale na toj lokaciji. Kako se vidi na video-snimku, prava bujica nosi sve pred sobom, a voda ulazi u kuće, je samo pitanje kolika će biti šteta.

Veliko nevreme pogodilo je područje Novog Vinodolskog i okoline, ali i Crikvenice, kao i severnog dela Krka. Prema informacijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Novog Vinodolskog, svi raspoloživi vatrogasci su na terenu i pomažu, prenosi Novi list.

Najteže je pogođeno najniže područje Novog Vinodolskog, oko marketa "Plodine" i "Tomi". U tom delu su poplavljeni putevi, a na nekima je potpuno onemogućen saobraćaj dok je na drugima znatno otežan.

Tokom jutra, voda se slivala strmijim ulicama, poplavljujući kuće, a u saobraćaju su bili zaglavljeni automobili i autobusi.

Komentari (0)

Evropa