Region

Uhapšen Budvanin zbog šverca 100 kilograma kokaina, dovodi se u vezu sa ranije uhapšenim predsednikom Opštine Budva

Komentari

Autor: Tanjug

14/06/2023

-

10:23

Uhapšen Budvanin zbog šverca 100 kilograma kokaina, dovodi se u vezu sa ranije uhapšenim predsednikom Opštine Budva
Uhapšen Budvanin zbog šverca 100 kilograma kokaina, dovodi se u vezu sa ranije uhapšenim predsednikom Opštine Budva - Copyright mup.gov.rs

veličina teksta

Aa Aa

Budvanin I.M. uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet 100 kilograma kokaina, koji se dovodi u vezu sa ranije uhapšenim predsednikom Opsstine Budva Milom Božovićem, saopšteno je iz tužilaštva.

I.M. je uhapšen u Porto Montenegru u Tivtu, a predsednik Opštine Budva Milo Božović uhapšen je 13. aprila.

"Specijalno policijsko odeljenje je, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, uhapsilo I.M. iz Budve zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet droge, i to 100 kilograma kokaina u saučesništvu sa okrivljenim M.B. - predsednikom opštine Budva", saopštio je sinoć tužilac Vukas Radonjić.

TVCG nezvanično saznaje da je uhapšen Ivan Mijatović, koji je, kako navode, u prisustvu izabranih branilaca izneo odbranu, a nije odgovarao na pitanja državnog tužioca.

"Nakon saslušanja, određeno mu je zadržavanje do 72 sata zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i da će ponoviti krivično delo", naveo je Radonjić, koji je i portparol Specijalnog državnog tužilaštva.

Branioci, politički saborci i porodica Mila Božovića najavili su ranije da će u narednom periodu obelodaniti dokaze o montaži u ovom slučaju, u formi pisane dokumentacije i veštačenja, a nakon toga se obratiti nadležnim adresama.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa