Evropa

Avion iz Beograda bezbedno je sleteo na aerodrom Šeremetjevo, nakon poruke o pretnji bombom

Komentari

Autor: Tanjug

08/04/2022

-

13:39

Avion iz Beograda bezbedno je sleteo na aerodrom Šeremetjevo, nakon poruke o pretnji bombom
Aerodrom Šeremetjevo - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Avion na liniji Beograd-Moskva bezbedno je sleteo na aerodrom Šeremetjevo, nakon što je dobio poruku o pretnji bombom, kaže predstavnik hitnih službi za rusku agenciju Ria novosti.

Avion je sleteo u 11.39 sati po moskovskom vremenu na aerodrom Šeremetjevo, prenosi Ria novosti. Prema evidenciji na sajtu moskovskog aerodroma, sleteo je avion "Er Srbije" iz Beograda, na letu "JU-650".

Predstavnik hitnih službi rekao je za Ria novosti da je, nakon dojave o bombi, sletanje bilo bezbedno. Ruska agencija navodi da nema povređenih.

Dojave o bombi na letu Beograd-Moskva učestale su od početka rata u Ukrajini. Samo prošlog meseca, za dve nedelje bilo je čak 10 dojava da se u avionu "Er Srbije" nalazi eksplozivna naprava, za koje se uspostavilo da su lažne.

Zbog toga je Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo predistražni postupak protiv nepoznatih izvršilaca u pravcu krivičnog dela terorizam. Početkom ove nedelje zabeležene su još dve lažne dojave o bombi - na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, kao i u poslovnici "Er Srbije" kod Crkve Svetog Marka.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa