Evropa

U autobuskoj nesreći u Crnoj Gori poginuo državljanin Britanije i devojka iz Podgorice

Komentari

Autor: Tanjug

20/09/2023

-

09:59

U autobuskoj nesreći u Crnoj Gori poginuo državljanin Britanije i devojka iz Podgorice
U autobuskoj nesreći u Crnoj Gori poginuo državljanin Britanije i devojka iz Podgorice - Copyright Tanjug AP/Risto Božović

veličina teksta

Aa Aa

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u utorak na putu Cetinje - Budva, kada je autobus iz za sada nepoznatih razloga sleteo s puta u provaliju, poginuli su državljanin Velike Britanije (66) i devetnaestogodišnja devojka iz Podgorice.

Uprava policije Crne Gore saopštila je da se vozač autobusa N. S. tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

On je takođe povređen i nalazi se na neurohirurškom odeljenju Kliničkog centra, a, kako se navodi, u zakonskom roku biće priveden na dalju nadležnost postupajućem tužiocu.

Tanjug AP/Risto Božović

 

"Teške telesne povrede zadobili su L.B. (29) iz Ukrajine, S.K. (20) iz Podgorice, N.O. (25) iz Tivta i L.D.K. (72) i oni su smešteni na ortopedskom odeljenju, dok je N.F. (72) iz Budve zadržana na grudnoj hirurgiji. A.S. (33) iz Ukrajine je zadobio teške telesne povrede i on je smešten na intenzivnom odeljenju, dok je J.T.K. (64) iz Velike Britanije, koja je takođe zadobila teške telesne povrede, smeštena na konorarnom odeljenju u Kliničkom centru Crne Gore", saopšteno je iz Uprave policije.

U autobusu je bilo 27 putnika. Ostali putnici su zadobili lakše povrede.

Komentari (0)

Evropa