Izbori 2022

Gradska izborna komisija proglasila još tri izborne liste

Komentari

Autor: Tanjug

19/02/2022

-

21:39

Gradska izborna komisija proglasila još tri izborne liste
Beoinfo - Copyright Beoinfo

veličina teksta

Aa Aa

Gradska izborna komisija (GIK) je na 5. sednici, održanoj večeras, jednoglasno proglasila još tri izborne liste.

GIK je jednoglasno proglasila listu broj 3. Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka, koju je za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda podnela Srpska radikalna stranka.

Takođe, Gradska izborna komisija je jednoglasno proglasila i izbornu listu broj 4. Milica Ðurđević Stamenkovski - Srpska stranka Zavetnici, koju je za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda podnela Srpska stranka Zavetnici.

Na sednici je jednoglasno proglašena i izborna lista broj 5. Vladeta Janković - Ujedinjeni za pobedu Beograda (Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Udruženi sindikati Srbije "Sloga", Pokret za preokret, Pokret Slobodna Srbija), koju je za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda podnela Koalicija Ujedinjeni za pobedu Beograda.

Gradska izborna komisija jednoglasno je usvojila i rešenje o imenovanju člana i zamenika člana GIK-a u proširenom sastavu za izbornu listu broj 1. Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve.

Gradska izborna komisija jednoglasno je usvojila i rešenje o imenovanju člana i zamenika člana GIK-a u proširenom sastavu za izbornu listu broj 3. Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka.

Gradska izborna komisija jednoglasno je usvojila i rešenje o imenovanju člana i zamenika člana GIK-a u proširenom sastavu za izbornu listu broj 5. Vladeta Janković - Ujedinjeni za pobedu Beograda (Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Udruženi sindikati Srbije "Sloga", pokret za preokret, Pokret Slobodna Srbija).

Predsednik Gradske izborne komisije Zoran Lukić je konstatovao da su udruženje "Građani na straži", udruženje CRTA i Centar za slobodne izbore i demokratiju (CeSID) ispunili uslove za posmatrače u izbornom procesu.

Komentari (0)

Talk of the town