Izbori 2022

Obradović: Nemamo drugi čarobni štapić za promenu izuzev glasa

Komentari

Autor: Euronews Srbija, Tanjug

03/04/2022

-

20:28

Obradović: Nemamo drugi čarobni štapić za promenu izuzev glasa
Obradović: Nemamo drugi čarobni štapić za promenu izuzev glasa - Copyright Fonet

veličina teksta

Aa Aa

Predsednički kandidat koalicije Srpski pokret DVERI-POKS-Patriotski blok za obnovu Kraljevine Boško Obradović istakao je da je od velikog zančaja odaziv birača na današnjim izborima.

"Poranio sam jutros sa čitavom svojom porodicom na biralište, jer bi izbori trebali da budu praznik demokratije", izjavio je danas Boško Obradović, predsednički kandidat koalicije Srpski pokret DVERI-POKS-Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije.

On je, nakon što je glasao na biračkom mestu u Čačku, rekao da se nada kako će ovi izbori biti "samo početak političkih promena u Srbiji posle više od 30 godina".  

Fonet

 

"Nemamo drugi čarobni štapić da bi se nešto u Srbiji promenilo, izuzev svog glasa. Glasanjem možemo da utičemo na sopstvenu sudbinu i kako ćemo živeti najmanje u naredne četiri godine. Zadovoljan sam kako je izgledala naša izborna kampanja. Mislim da smo imali najkonkretniji izborni program, najbolja rešenja za sve svere društva, najzanimljivije sportove i rekao bih da smo istrčali jednu dobru i poštenu trku na ovim izborima i sada je narod na potezu", rekao je Obradović.

On je rekao da očekuje da će koalicija imati snažnu poslaničku grupu u Narodnoj skupštini Republike Srbije kao i odborničku grupu u Skupštini grada Beograda.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town