Aktuelno iz kulture

Kome treba Džejms Bond: Hanri Kevil zvezda novog špijunskog filma "Argajl"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

28/09/2023

-

08:44

Kome treba Džejms Bond: Hanri Kevil zvezda novog špijunskog filma "Argajl"
Kome treba Džejms Bond: Hanri Kevil zvezda novog špijunskog filma "Argajl" - Copyright Prinstscreen YouTube/twardyleon94

veličina teksta

Aa Aa

Objavljen je prvi tizer za novi špijunski triler pod nazivom "Argajl" (Argylle) u kom je glavna uloga poverena Henriju Kavilu. 

Pored zvezde filmova o Supermenu i serije "Veštac" u filmu igraj u i Brajs Dalas Hauard i Sem Rokvel, kao i jedan neodoljivi sivi mačak.

U zvaničnom sinopsisu stoji: "Eli Konvej (Hauard) je usamljena spisateljica špijunskih romana, koja voli da provodi noći uz kompjuter i svog mačka Alfija. Međutim, kada se dešavanaj iz njenih knjiga o tajnom agentu Argajlu, počnu ogledati u stvarniosti, za nju tihe noći postaju stvar prošlosti. U društvu Ejdena (Rokvel), špijuna alergičnog na mačke, Eli putuje svetom pokušavajući da ostane korak ispred ubica, dok se granica između njenog izmišljenog i stvarnog sveta zamagljuje".

U filmu igraju još i Brajan Krenston, Dua Lipa, Džon Sena, Semjuel L. Džekson i Ketrin O'Hara. 

"Trebao mi je neko ko je rođen da igra Džejmsa Bonda, što je Henri, a zatim sam ga privukao pre Bonda", rekao je reditelj Metju Von za Hollywood Reporter prošle godine.

"On igra grandioznog akcionog heroja. Potpuno je drugačiji od 'Kingsmena' (drugi Vonov film, prim.prev.)", dodao je on.

"Argajl" stiže u bioskope 2. februara naredne godine.

Komentari (0)

Kultura