Aktuelno iz kulture

Džeri Sajnfeld nagovestio povratak jednog od najpopularnijih sitkoma svih vremena: "Nešto će se desiti"

Komentari

Autor: Guardian

10/10/2023

-

13:35

Džeri Sajnfeld nagovestio povratak jednog od najpopularnijih sitkoma svih vremena: "Nešto će se desiti"
Džeri Sajnfeld nagovestio povratak jednog od najpopularnijih sitkoma svih vremena: "Nešto će se desiti" - Copyright AP/Chris Pizzello

veličina teksta

Aa Aa

Džeri Sajnfeld nagovestio je da bi u bližoj budućnosti moglo da se desi novo okupljanje ekipe iz jednog od najpopularnijih sitkoma svih vremena, četvrt veka nakon finala serije.

Odgovarajući na pitanje iz publike, tokom svog stendap nastupa u Bostonu, komičar je rekao da je možda u radu nešto drugačiji kraj "Sajnfelda".

"Imam malu tajnu za vas o tom kraju. Ali ne mogu da vam kažem, jer je zaista tajna. Ipak, desiće se nešto vezano za taj kraj. Još se nije desilo", bio je neodređen Sajnfeld, ali ga je publika podržala ogromnim aplauzom i uzvicima oduševljenja, prenosi Guardian.

"Sajnfeld" je imao devet sezona između jula 1989. i maja 1998. U finalu objavljenom iz dva dela protagonisti Džeri, Elejn, Džordž i Kramer suočavaju se na sudu sa posledicama njihovog neukusnog zbijanja šala, jer nisu pomogli čoveku koji je pred njima bio opljačkan. Mnogi bivši likovi dolaze u sudnicu da svedoče protiv njih i na posletku, završavaju u zatvoru.

Kritičari su takvu poslednju epizodu ocenili kao preteranu i neusklađenu sa onim što se od "Sajnfelda" očekuje. 

"Ponekad mislim da nije trebalo to da uradimo", rekao je Džeri u jednom intervjuu 2017. 

"Bili smo pod velikim pritiskom da napravimo veliku završnicu, ali je u komediji veliko uvek loše", dodao je komičar, koji smatra da bi komedija trebalo da bude "mala, jeftina i brza".

I Leri Dejvid, kokreator serije, priznao je ranije da se mnogima nije dopao takav kraj.

"Mislim da je problem u tome što svako u svojoj glavi piše svoje finale", ocenio je on.

Komentari (0)

Kultura