Aktuelno iz kulture

Grupa Rammstein zbog velikog interesovanja zakazala i drugi koncert u Beogradu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

25/10/2023

-

11:57

Grupa Rammstein zbog velikog interesovanja zakazala i drugi koncert u Beogradu
Grupa Rammstein zbog velikog interesovanja zakazala i drugi koncert u Beogradu - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Nakon velikog interesovanja za prvi koncert grupe Rammstein u Beogradu zakazan za 24. maj naredne godine, rezervisan je termin i za 25. maj na istom mestu, u parku Ušće.  

Ulaznice za drugi koncert biće dostupne u petak, 27. oktobra u 10 časova na sajtu efinity.rs i na svim eFinity prodajnim mestima. Više informacija o nastupima benda u domaćoj prestonici pogledajte na zvaničnoj Rammstein stranici za koncerte u Beogradu.

Ramštajn je jedan od najpoznatijih nemačkih bendova svih vremena. Grupa je dobila ime po zapadnonemačkoj vojnoj avio-bazi, koja je bila poprište nesreće pri održavanju avio-mitinga 1988. godine. Iako su skoro svi tekstovi ovog benda na nemačkom, to nimalo nije uticalo da se njihova popularnost proširi i na celu Evropu, SAD, Australiju i Novi Zeland.

Za sada je najposećeniji koncert bio 6. juna 2010. godine na Rock am Ring Festivalu u Ninbergu, a prisustvovalo mu je 90.000 ljudi.

Bend je već imao dva koncerta u Areni - 2010. i 2013. godine, a frontmen Til Lindemana je upravo u Beogradu snimio spot za svoju verziju klasičnog nemačkog šlagera "Alle age ist kein sonntag".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura