Aktuelno iz kulture

U trećoj sezoni serije "Beli lotos" više nema njene najveće zvezde: "Kada vas ubiju, to morate da prihvatite"

Komentari

Autor: Today

09/02/2024

-

21:54

U trećoj sezoni serije "Beli lotos" više nema njene najveće zvezde: "Kada vas ubiju, to morate da prihvatite"
Dženifer Kulidž - Copyright Tanjug AP/Chris Pizzello/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Nakon što je HBO objavio da Miloš Biković ipak neće igrati u trećoj sezoni njihove serije "Beli lotos", jedna velika zvezda prethodnih sezona izrazila je žaljenje što se neće vratiti u novom nastavku.

Dženifer Kulidž, koja je dobila dve Emi nagrade za svoju ulogu neodoljive bogatašice Tanje Mekvojd, rekla je da se definitivno neće pojaviti u trećoj sezoni.

Istini za volju, finale druge sezone ostavilo je malo nade da bi glumica mogla da se vrati toj ulozi, ali ona kaže da još nije u potpunosti prihvatila da više nije deo te serije.

"Ljubomorna sam na sve koji će učestvovati. Želim da istaknem da nisam nimalo opuštena po tom pitanju, ali ne mogu ništa da uradim". Rekla je glumica za američki Today.

Naime, lik Tanje je skončao na kraju druge sezone, a glumica kaže da "kada vas ubiju, to morate da prihvatite".

"To znači da vas neće zvati da provere broj kostima ili bilo šta drugo. To je gotovo! Moram da nađem nešto drugo. Ali da li sam tužna? Moram iskreno da kažem, jako sam tužna što nisam tamo", rekla je Kulidž.

Govoreći o seriji, glumica je dodala da se odlično provela tokom snimanja prve dve sezone, a rekla je i da mnogo očekuje od nastavka.

"Mislim da će treća sezona biti dobra. Biće raznih dobrih stvari. Znate kako Majk Vajt piše - tu nikad nema dosadnog trenutka", ispričala je Dženifer. 

Treća sezona biće smeštena na Tajlandu , a snimanje bi trebalo da počne ovog meseca u Koh Samuiju, Puketu i Bankoku. Do sada je potvrđeno da će u seriji igrati Parker Posi, Džejson Ajzak, Valton Gogins, Lesli Bib, Dom Hetrakul, Majkl Monagan, a vraća se i Nataša Rotvel kao Belinda. 

Umesto srpskog glumca Miloša Bikovića, u seriji će igrati bugarski umetnik Julijan Kostov.

Komentari (0)

Kultura