Aktuelno iz kulture

"Nedelja" najgledanije domaće ostvarenje od početka godine: Film o Džeju privukao više od pola miliona gledalaca

Komentari

Autor: Euronews Srbija

14/03/2024

-

10:56

"Nedelja" najgledanije domaće ostvarenje od početka godine: Film o Džeju privukao više od pola miliona gledalaca
"Nedelja" najgledanije domaće ostvarenje od početka godine: Film o Džeju privukao više od pola miliona gledalaca - Copyright Pelicula production

veličina teksta

Aa Aa

Emotivna priča o životu pevača Džeja Ramadanovskog i pre premijere filma izazavla je veliko interesovanje, a ljubav prema njegovim pesmama u bioskop je odvela više od pola miliona gledalaca.  

Nakon dvomesečne distribucije u zemlji, regionu i dijaspori film "Nedelja“" je najgledaniji domaći film u 2024. godini. 

Film “Nedelja” koji je rađen po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti, pa sve do velikog uspeha koji je ostvario, ali i život popularnog pevača iz jednog novog ugla kroz koji će bolje da shvati kakav je Džej bio čovek, kao i to na koji način su događaji i ljudi iz detinjstva i rane mladosti oblikovali njegov životni put.

Režiju filma “Nedelja” potpisuje Nemanja Ćeranić, a glumačku postavu čine Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojša Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i mnogi drugi.

Film je nastao u produkciji "Pelicula production", uz podršku Telekoma Srbija i Filmskog centra Srbije, dok je za distribuciju ovog ostvarenja bila zadužena distributerska kuća Art Vista.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura

"Evrovizija slavi antisemitizam, okultizam i satanizam": Švajcarski konzervativci ne žele titulu domaćina takmičenja