Aktuelno iz kulture

Stefan Trifunović o "Močvari", vezi Milke i Bobana i letnjim snimanjima: Vrućina je najveći neprijatelj glumaca

Komentari

Autor: Tanjug

04/04/2022

-

10:35

Stefan Trifunović o "Močvari", vezi Milke i Bobana i letnjim snimanjima: Vrućina je najveći neprijatelj glumaca
Stefan Trifunović o "Močvari", vezi Milke i Bobana i letnjim snimanjima: Vrućina je najveći neprijatelj glumaca - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

veličina teksta

Aa Aa

Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Stefan Trifunović koji je govorio o svojoj ulozi u drugoj sezoni serije "Močvara".

Trifunović je rekao da njegov inspektor Boban Marković dolaskom novog načelnika dobija unapređenje, postaje bitniji, a zanimljivo je i kao se razvija romansa koju je i prvoj sezoni imao sa inspektorkom Milkom Bjelić.

"Marković ima svoju liniju (radnje). Glavna linija se dešava u Senti, a on nastavlja beogradsku liniju koja mora da se završi", rekao je Trifunović.

Prema njegovim rečima, dok se u prvoj sezoni tragalo u ogromnom Beogradu za psihopatskim serijskim ubicom, u nastavku "Močvare" radnja se dešava u malom mestu Senti gde se desilo ubistvo i poznati su svi akteri koji mogu biti umešani.

Iako njegov lik nema dodira sa Sentom, Trifunović je rekao da mu je bilo zanimljivo "kako se u malom mestu pomešaju poznanstva sa profesionalnim zadacima".

Trifunović se prisetio smrzavanja glumaca prilikom snimanja scene u bazenu u prvoj sezoni misleći da je "hladnoća najveći neprijatelj" glumaca, pre nego što je radio drugo sezonu koja se dešva po letnjim vrućinama u ravnici..

"Uvek bih birao zimu! Vrućina oduzima koncentraciju. Kad je zima svi se stisnu i ubrzaju, a kad je vrućina nekako sve pada", priznao je glumac.

Tanjug/Dragan Kujundžić

 

Upitan da li je sličan u privatnom životu liku Markovića, Trifunović je rekao da zna da bude "perfekcionista i profesionalac", ali da privatno ne bi bio inspektor jer su "veliki izazovi sa kojima se susreću".

Trifunović je primetio da se "Močvara" sviđa mnogim njegovim prijateljima,"koji su fanovi" serije, i ističe da je neverovatno kako je scenaristkinja Milena Marković "uspela da napravi triler i kako se stvari prepliću", uz jako zanimljive dijalogi i likove.

"Postoje stvari koje su nekome šokantne. To je isto okej. Svako ima svoj ukus. Nekome se nešto sviđa, nekome se nešto ne sviđa. Ali mislim da ima mnogo ljudi koji su fanovi serije. U drugoj sezoni je naraslo interesovanje još više", ocenio je glumac.

Trifunović je rekao da ga raduje što će "Kelti", gde je tumačio jednu od glavnih uloga, ovog leta krenuti na domaće festivale poput Palića, Sopota i Vrnjačke Banje i da jedva čeka da šira publika vidi film rediteljke Milice Tomović.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura