Aktuelno iz kulture

Uskršnji praznici u Prirodnjačkom centru: Specijalni edukativno-zabavni programi za najmlađe posetioce

Komentari

Autor: Euronews Srbija

21/04/2022

-

15:08

Uskršnji praznici u Prirodnjačkom centru: Specijalni edukativno-zabavni programi za najmlađe posetioce
Uskršnji praznici u Prirodnjačkom centru: Specijalni edukativno-zabavni programi za najmlađe posetioce - Copyright Danijel Milić

veličina teksta

Aa Aa

Prirodnjački centar u Svilajncu tokom predstojećih uskršnjih praznika sprema posebne programe, a koji su namenjeni posetiocima svih uzrasta.

Najmlađe posetioce očekuju edukativno-kreativne radionice, u kojima će farbati jaja različitim tehnikama, naći se u ulozi istraživača kroz igru "Trka za jajima u dino parku", a očekuje ih i premijera pozorišne predstve "Avantura jura".

"Uz zagarantovanu zabavu za najmlađe, odrasli će moći da uživaju u restoranu i opuste se u jedinstvenom, autentičnom ambijentu parka. Za one željne novih znanja, tu su naše stalne postavke, za koje možete zakazati specijalne vodičke ture, tokom kojih ćete se upoznati sa prvim oblicima života na Zemlji, razvojem naše planete, upoznati faunu afričkog kontinenta, videti originalne fosilne ostatke dinosaurusa i upoznati se sa prirodnim blagom naše lepe Srbije", navodi se u saopštenju Prirodnjačkog centra u Svilajncu.

Danijel Milić

 

Prirodnjački centar za praznike radiće svakog dana od 10 do 18 časova, a detaljna satnica i termini radionica mogu se pronaći na sajtu ovog centra.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura

Porodica sa supermoćima, novi Sajnfildov projekat i Dženifer Lopez u svemiru: Nove serije i filmovi u maju na Netfliksu