Aktuelno iz kulture

Snima se nastavak kultnog sitkoma "Frejžer": Kelsi Gremer ponovo u naslovnoj ulozi

Komentari

Autor: Deadline

05/10/2022

-

16:28

Snima se nastavak kultnog sitkoma "Frejžer": Kelsi Gremer ponovo u naslovnoj ulozi
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Dugoočekivani nastavak serije "Frejžer" (Frasier) konačno će se vratiti na male ekrane, a glavnog protagonistu Frejžera Krejna ponovo će igrati Kelsi Gremer.

Deadline je potvrdio da je serija već dobila zeleno svetlo striming servisa "Paramount Plus", a nezvanično piše i o tome da će imati deset epizoda.

Naslovnog junaka pratićemo u novom poglavlju njegovog života, nakon što je napustio Sijetl, grad u kom se odvijala originalna serija.

U poslednjoj epizodi, Frejžer je dobio dobru poslovnu ponudu u San Francisku, ali je odlučio da se ipak preseli u Čikago, gde se tek nastanila njegova devojka Šarlot (Lora Lini).

Koga ćemo još moći da vidimo u nastavku, nije potvrđeno, a Deadline piše da bi Dejvid Hajd Pirs, Džejn Livs i Peri Gilpin mogli da se pojave kao gostujući glumci. 

Džon Mahoni, koji je igrao Frejžerovog i Najlsovog oca Martina, preminuo je 2018. dok je pas koji je glumio martinovog Džek Rasel terijera uginuo 2006.

Hajd Pirs koji je igrao Frejžerovog brata Najlsa rekao je u intervjuu za Gardijan da nije mnogo toga čuo o nastavku.

"Desiće se, ali ne znam u kom obliku i ne znam kada, tako da ne znam gde ću biti i šta ću raditi. Svakako me interesuje da vidim kako će to izgledati", rekao je on.

Livs je nagovestila da neće biti deo ovog projekta, a izjavila je za Entertainment Weekly da je posvećena ulozi u seriji "The Resident". 

"Nemam pojma, ali neću ostaviti 'The Resident' da bih to radila, ako do toga dođe", rekla je ona.

Gramer je entuzijastično radio na nastavku već godinama. U intervju za ITV pre tri godine rekao je da bi stariji Frejžer Krejn mogao da bude profesor ili da se vrati privatnoj psihijatrijskoj praksi. Takođe je ukazao da bi priča mogla ponovo da preispita njegove veze sa bratom, ali i njegovim, sada odraslim, sinom Frederikom.

Komentari (0)

Kultura