Aktuelno iz kulture

Francuska komedija "Rođeni lažov" u MTS Dvorani: Šta bi se desilo kada bi sve laži postale istina?

Komentari

Autor: Promo

12/10/2022

-

12:21

Francuska komedija "Rođeni lažov" u MTS Dvorani: Šta bi se desilo kada bi sve laži postale istina?
Rođeni lažov - Copyright Promo/Arnaud Borrel

veličina teksta

Aa Aa

"Ne mogu da pričam imam ogromnu poplavu", "Kod lekara sam moram da vadim krv", "Sve žene su zaljubljene u mene", sve to je niz laži koje izgovara Žerom u novom filmu koji u domaće bioskope stiže početkom jeseni - "Rođeni lažov" (Natural Born Liar / Menteur), ali koliko laži je previše laži?

Urnebesna komedija reditelja vičnog ovakvom žanru Olivijea Boroa i još umešnijeg glumca komičara Tareka Budalija publika može na velikom platnu gledati od 13. oktobra, dok će se u MTS Dvorani (nekadašnja Dvorana Doma sindikata) isto veče održati veče komedije s početkom u 20h.

Tridesetpetogodišnji Žerom radi kao prodavac jahti u Nici, međutim što više vremena ljudi provode sa njim otkrivaju njegove raznovrsne afinitete: on je astronaut, šampion u karateu, kao i to da je blizak prijatelj Mis Univerzuma. Žerom je u stvari kompulzivni lažov. Jednog dana se budi i shvata da su se sve laži obistinile i tada počinju nevolje.

Promo/Arnaud Borrel

 

Film je inače rimejk originalnog naslova "Menteur" iz 2019. godine, jer je postigao ogroman uspeh i podstakao reditelja Olivijea Boroa, poznatog po komedijama ("Porodica Skorojevića 3") da sa snimi novi film sa nešto drugačijim scenariom, ali u istom duhu - francuske komedije.

Komentari (0)

Kultura