Aktuelno iz kulture

Večeras počinje Belgrade Beer Fest, kupcima dnevnih ulaznica omogućeno da je iskoriste za bilo koji dan

Komentari

Autor: Euronews Srbija

17/06/2023

-

16:43

Večeras počinje Belgrade Beer Fest, kupcima dnevnih ulaznica omogućeno da je iskoriste za bilo koji dan
Večeras počinje Belgrade Beer Fest, kupcima dnevnih ulaznica omogućeno da je iskoriste za bilo koji dan - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Jubilarno, 20. izdanje najveće manifestacije muzike i piva Belgrade Beer Fest počinje večeras i trajaće četiri dana, do utorka, 20 juna. 

Zbog odlaganja početka manifestacije usled obilnih kiša, došlo je do izmena u satnici i programu, pa je kupcima dnevnih ulaznica omogućeno da svoju ulaznicu iskoriste za bilo koji festivalski dan.

Posetiocima koji su kupili ulaznice za prvobitne datume (15. i 16. jun), a koji nisu u mogućnosti da u novom terminu gledaju svoje omiljene bendove, biće refundiran novac, zahtevom na mail office@efinity.rs.

Program će večeras početi u 19.30 časova, nastupom sastava Bombaj štampa glavnoj bini, a na istom mestu večeras će nastupiti i Partibrejkers, Van Gogh, Incognito i Repretitor.

Kompletan program i satnicu možete pronaći na sajtu belgradebeerfest.com.

Kapije festivala otvaraju se od 18 časova, a zvanično se zatvaraju u 3 časa nakon ponoći.

Ulaz na festival biće slobodan svakog dana između 18 i 19 časova, dok je ulaz za osobe ispod 15 godina slobodan svakog festivalskog dana, uz pratnju punoletne osobe. 

Ulaznice za Belgrade Beer Fest dostupne su putem sajta belgradebeerfest.com, sajta efinity.rs, besplatne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene, a kupovina ulaznica omogućena je i na licu mesta. Više informacija na belgradebeerfest.com.

Komentari (0)

Kultura

Porodica sa supermoćima, novi Sajnfildov projekat i Dženifer Lopez u svemiru: Nove serije i filmovi u maju na Netfliksu