Aktuelno iz kulture

Danas počinje Tuborg Lovefest: Vrnjačka Banja krcata ljudima iz cele Evrope

Komentari

Autor: PR

03/08/2023

-

13:37

Danas počinje Tuborg Lovefest: Vrnjačka Banja krcata ljudima iz cele Evrope
Danas počinje Tuborg Lovefest: Vrnjačka Banja krcata ljudima iz cele Evrope - Copyright Lovefest Promo

veličina teksta

Aa Aa

U Vrnjačkoj Banji danas počinje Tuborg Lovefest i trajaće do ranih jutarnjih časova u nedelju 6. avgusta. Prema rečima organizatora očekuje se rekordan broj posetilaca, a program festivala je nadmašio sva očekivanja. Kapije festivala biće otvorene već od 20:30h, a na Tuborg Lovefest biće moguće ući do 2h posle ponoći.

Charlotte de Witte otvara najveće izdanje Tuborg Lovefesta do sada

Svetski poznata Charlotte de Witte po prvi put će nastupiti na Tuborg Lovefestu ove godine i otvoriti program na do sada najvećem Fire Stage. Odmah posle nje nastupiće Adam Beyer, a program prve festivalske večeri zatvoriće dugo očekivani 999999999. Na Fire Stage večeras dolaze i Coeus i dvojac Mathame.

Fjaak i Fred P večeras na Ultra Energy bini

Hedlajneri prve festivalske večeri na Ultra Energy bini biće berlinski dvojac Fjaak, kao i legenda detroit deep house zvuka Fred P. Domaća podrška na najboljoj undergound bini u regionu biće Tijana T i Vlada Janjić. Večeras nam na istu binu stiže i Radio Slave.

Na VODAVODA H2O bini od 17h nastupiće Gina Jeanz, devojka uz koju je publika Lovefesta dočekala najlepši zalazak tokom Lovefest KOP projekta ove godine.

Nova bina festivala Lime Stage promoviše mlade nade elektronske muzike

Lime Stage, nova bina festivala ljubavi, koja će promovisati mlade di-džejeve i producente iz Srbije i regiona, prvog festivalskog dana ugostiće DJ Bokana, Sanndru, DJ Lisu, a b2b nastupe imaće Tamara Pešić i Sonya Mi, kao i Stameni & 5ajaak.

99 Stage ove godine ugostiće brojna inostrana imena

Na najmanju binu na svetu 99 Stage koji će i ove godine biti kreiran uz Cirkobalkanu u sklopu specijalno dizajniranog cirskuskog šatora, stižu Laolu i Gina Jeanz. Domaća podrška biće Igor V, Milensi, Ela Van Wolf, kao i Oysha i Mark Funk koji će imati b2b nastup.

Na Rizla Chill Stage večeras dolaze Melty Disco, Peppe i Pookie.

VIP ulaznice u pretprodaji dostupne samo na NFT-TIX platformi Ulaznica za festival je ostalo još veoma malo i moguće ih je kupiti samo online putem www.lovefest.rs. Svi VIP kompleti su rasprodati i jedini način da dođete do VIP karte je uz pomoć NFT-TIX platforme OVDE. Na ulazu će biti dostupan ograničen broj karata.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura