Poznati

Izdat nalog za hapšenje Merilina Mensona

Komentari

Autor: BBC

26/05/2021

-

10:35

Izdat nalog za hapšenje Merilina Mensona
Izdat nalog za hapšenje Merilina Mensona - Copyright EPA/ STEVE C.MITCHELL

veličina teksta

Aa Aa

Policija američke države Nju Hempšir izdala je nalog za hapšenje pevača Merilina Mensona zbog optužbi za napad.

Menson (52) je optužen za dva slučaja "prekršaja klase A jednostavnog fizičkog napada", među kojima je nasrtaj na snimatelja tokom koncerta u Gilfordu 2019.

U saopštenju policije stoji da su i pevač, kao i njegovi agenti, svesni da je izdat nalog za hapšenje, ali da on još nije odgovorio na pozive.

Policija Gilforda tvrdi da svaka od optužbi nosi moguću zatvorsku kaznu kraću od godinu dana i novčanu kaznu od oko 2.000 dolara, dodajući da napadi nisu "seksualne prirode".

Menson, čije je pravo ime Brajan Hju Vorner, nije javno komentarisao ovu temu, ali je u poslednje vreme protiv njega izneto još mnogo drugih i ozbiljnijih optužbi.

Ranije ovog meseca njegova bivša asistentkinja Ešli Volters tužila ga je za navodno seksualno zlostavljanje, navodeći da je Menson bio "zastrašujući i nasilan šef, koji je prijateljima govorio da mogu da dodiruju i ljube i terao je da radi i po 48 sati bez pauze".

Takođe, u februaru je izdavačka kuća Loma Vista Rekordings odustala od saradnje s njim, nakon tvrdnji njegove bivše devojke, glumice Evan Rejčel Vud, da ju je muzičar "užasno zlostavljao".

Menson i njegov menadžment odbacili su ove optužbe, rekavši u saopštenju da su "grozno krivljenje stvarnosti".

Komentari (0)

Magazin