Reflektor

Ema Stoun na crvenom tepihu: Opaka, ekscentrična, prava zlica...

Komentari

Autor: Euronews

19/05/2021

-

11:15

Ema Stoun na crvenom tepihu: Opaka, ekscentrična, prava zlica...
Ema Stoun na crvenom tepihu: Opaka, ekscentrična, prava zlica... - Copyright MCF MegaComFilm /Promo

veličina teksta

Aa Aa

Svetska premijera dugoiščekivanog Dizni filma "Zlica" (Cruella) reditelja Krega Gilespija održana je 18. maja u Los Anđelesu, a pred projekciju filma na crvenom tepihu ispred holivudskog El Captain teatra uz pratnju reditelja Krega pojavile su se i filmske zvezde, protagoniskinja i dobitnica nagrade Oskar Ema Stoun, glumica Kirbi Hovel-Baptist, kao i ostala glumačko-autorska ekipa filma. 

Naredne nedelje, od četvrtka 27. maja, i pred domaćom bioskopskom publikom će se naći ova filmska priča o poznatom ekstravagantnom Diznijevom liku Zlici. 

Nastala kao opaki lik crtanog klasika "101 Dalmatinac", uz koji su odrasle mnoge generacije, Diznijevu Zlicu sada upoznajemo iz novog ugla njene mladalačke prirode, iz perioda kada je kao devojka težila svojim nedosanjanim snovima. 

U srcu Londona sedamdesetih godina u jeku pank pokreta obmanama sklona Estela je mlada i  inteligentna devojka odlučna da se proslavi u svetu dizajna. Tumarajući ulicama Londona mladi lopovski dvojac pridružuje se Esteli, podržavajući njenu glad za nestašlukom. 

Estelinu sklonost ka dizajnu i modi primetiće modna legenda i baronica Von Helman čiji lik u najnovijem Diznijevom ostavrenju tumači dvostruka dobitnica nagrade Oskar Ema Tompson. Povezanost ovih dveju "dama" pokrenuće niz događaja i otkrića koja dovode do toga da Estela prihvata svoju opaku stranu i postaje osvetoljubiva Zlica.     

MCF MegaComFilm /Promo

Detalj sa premijere u Los Anđelesu

U glumačkoj postavi pored Eme Stoun i Eme Tompson našli su se i Emili Bičam, Kirbi Hovel-Baptist Mark Strong, Pol Valter Hauzer i drugi. 

Bazirano na noveli engleske spisateljice Dodi Smit "101 Dalamatinac", film je snimljen po scenariju Dejne Foks i Tonija Mek Menare. 

Komentari (0)

Kultura