Reflektor

Bojana Vunturišević, Dejan Cukić i Big Bend na "Pikniku u bašti"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

02/10/2021

-

12:23

Bojana Vunturišević, Dejan Cukić i Big Bend na "Pikniku u bašti"
DC & SR - Copyright Aleksa Cukić

veličina teksta

Aa Aa

Posle uspešnih letnjih manifestacija koje su održane u Botaničkoj bašti "Jevremovac" i brojnih pozitivnih utisaka posetilaca, organizatori su odlučili da organizuju manifestaciju "Piknik u bašti" tokom koje će posetioci moći da uživaju i u jesenjim bojama najlepše oaze u centru grada.

Botanička bašta će tokom tri dana, od 15. do 17. oktobra, biti pretvorena u veliku piknik zonu u centru grada, a organizatori će obezbediti sve što je potrebno za maksimalno uživanje.

Kapije Botaničke bašte će biti otvorene 15. oktobra od 17 satu, a 16. i 17. oktobra od 14 časova. Osim u prirodi, gastronomskoj ponudi i druženju, posetioci će svakog dana moći da uživaju i u koncertima autora i izvođača različitih muzičkih žanrova.

U petak, 15. oktobra od 19 sati, posle dužeg vremena beogradska publika će imati priliku da prisustvuje koncertu mlade dame koja ruši tabue svojim beskompromisnim pesmama i originalnim muzičkim izrazom, Bojane Vunturišević.

Svoju muzičku karijeru je započela kao vokal beogradskog pop benda "Svi na pod", da bi solo karijeru započela 2017. godine kada je objavila debitantski album "Daljine" kojim je osvojila regionalnu muzičku scenu. Nakon dve godine izdaje singlove "Promašaj" i "Full control", a ove godine je svoje fanove obradovala pesmom "Money".

Tokom vikenda koncerti će počinjati u 17 sati, tako da posle elektro-pop večeri, u subotu posetioce "Piknika u bašti" očekuje koncert Dejana Cukića i njegovog benda "Spori ritam".

Koncerti Dejana Cukića su poznati po neverovatnoj energiji koju Cukić nesebično deli sa publikom, a hitovi Cukića i negovog "Sporog ritma" benda se nalaze među najslušanijim pesmama na radio stanicama i redovni su deo repertoara klupskih bendova.

Promo

 

Poslednje veče "Piknika u bašti", 17. oktobra, biće ispunjeno filmskom muzikom u izvođenju Big Benda Radio Televizije Srbije pod dirigentskom palicom Filipa Bulatovića. Beogradska publika će u posebnom ambijentu Botaničke bašte prisustvovati nastupu najboljeg džez orkestra u zemlji, koji će izvoditi popularne muzičke teme iz domaćih i stranih filmova. 

"Piknik u bašti" će i zatvoriti sezonu manifestacija u Botaničkoj bašti, a ulaznice po ceni od 800 dinara mogu se kupiti na prodajnim mestima i preko online servisa tickets.rs.

Komentari (0)

Kultura

Porodica sa supermoćima, novi Sajnfildov projekat i Dženifer Lopez u svemiru: Nove serije i filmovi u maju na Netfliksu