Reflektor

Rundek i Ekipa na bis u Botaničkoj bašti

Komentari

Autor: Euronews Srbija

25/07/2022

-

12:38

Rundek i Ekipa na bis u Botaničkoj bašti
Rundek & Ekipa - Copyright Live production

veličina teksta

Aa Aa

Regionalno popularni Darko Rundek & Ekipa, zbog velikog interesovanja, posle prvog nastupa zakazanog za 25. avgust u Botaničkoj bašti u Beogradu, na istom mestu održaće još jedan sutradan, 26. avgusta, u organizaciji agencije Long Play.

Vrsni muzičar i njegov sastav će još jednom prestoničkoj publici, koja je, kao i uvek, iznova željna njihovih nastupa, izvesti najznačajnije numere iz perioda Haustora, kao i iz Darkove solo karijere. 

Podsetimo, Rundek & Ekipa su u avgustu 2021, u sklopu promocije dvostrukog EP izdanja "Brisani prostor", dan za danom na istom mestu, u oazi zelenila i najrazličitije flore, nanizali tri rasprodata koncerta, a ubrzo zatim beogradske obožavaoce počastili sa još dva nastupa na Zappa barci. 

Promo/longplay.rs/Nemanja Đorđević

 

Darko Rundek je dugogodišnji istaknuti borac za zaštitu životne sredine, pa nastupi u Botaničkoj bašti za njega imaju poseban značaj. Poput prvog, i na drugom koncertu, 26. avgusta, posetiocima će na ulazu biti deljene brendirane trajne plastične čaše, koje će moći da ponesu kući, kao uspomenu. Cena ulaznice za koncert Rundeka & Ekipe 26. avgusta u Botaničkoj bašti je 2.000 dinara. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura