Reflektor

Miodrag Radonjić: Baća će spuštati svojim doskočicama i šalama tenziju u nastavku "Južnog vetra"

Komentari

Autor: Tanjug

24/06/2021

-

12:34

Miodrag Radonjić: Baća će spuštati svojim doskočicama i šalama tenziju u nastavku "Južnog vetra"
Tanjug/Sava Radovanović - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Gost nove epizode video serijala "Tanjug Reflektor" bio je glumac Miodrag Radonjić, koji je otkrio da je ritam akcionog trilera glavni adut filma "Južni vetar: Ubrzanje".

Radonjić se našao u izvanrednoj glumačkoj podeli filma "Južni vetar: Ubrzanje" čija se premijera očekuje uskoro, a koju predvodi Miloš Biković.

Popularni glumac naglašava da će film oduševiti publiku jer ima naraciju priču koja će se ubrzati kao što sam naslov filma sugeriše.

"Taj ritam filma u kojem ima mnogo `zaletanja`, ali mesta za rekapitulaciju viđenog je nešto novo u našoj kinematografiji. Siguran sam da će publika uživati u fenomenalnom putovanju koje je osmislio reditelj filma Miloš Avramović", kazao je Radonjić.

Kako kaže njegov lik Baća spuštaće svojim doskočicama i šalama tenziju u filmu.

"Na taj način će doživeti `komik relief` momenat. Baća na momente razbija dramu na njegov prepoznatljiv način" kazao je Radonjić.

Iskustvo igranja u predstavi "Ball" Beogradskog dramskog pozorišta je za Radonjića od neprocenjive važnosti.

"Reditelj predstave Diego De Brea nam j otkrio sasvim novi pristup u kojem često zajedno sa glumcima otkriva rešenja koje smo na kraju implementirali u predstavu", istakao je glumac.

Komentari (0)

Kultura