Reflektor

Charlotte de Witte na otvaranju mts Dance arene, rasprodati četvorodnevni kompleti

Komentari

Autor: Euronews

06/07/2021

-

10:34

Charlotte de Witte na otvaranju mts Dance arene, rasprodati četvorodnevni kompleti
EXIT/Promo - Copyright EXIT/Promo

veličina teksta

Aa Aa

Dva dana pred početak Egzita jedno od najvećih imena svetske elektronske muzičke scene, belgijska producentkinja i DJ Charlotte de Witte, potvrdila je svoj nastup na otvaranju mts Dance Arene u četvrtak, 8. jula.

Charlotte, koja će na Egzitu zameniti Ninu Kraviz koja je morala da otkaže nastup iz zdravstvenih razloga, obeležila je prethodnu godinu osvojivši titulu za najboljeg svetskog DJ alternativne DJ Mag liste, skinuvši sa trona neprikosnovenog Carl Coxa.

Uz nju na Petrovaradinsku tvrđavu stiže i britanski drum’n’bass duo Koven, pojačavajući moćnu postavu velike proslave 20. godišnjice Egzita, koju čine velika svetska i regionalna imena.

"Jučerašnji dan obeležila je i vest o rasprodaji četvorodnevnih ulaznica za Egzit. Za sve koji još nisu stigli da osiguraju svoj ulaz na Tvrđavu od 8. do 11. jula, u prodaji se nalazi ograničena količina jednodnevnih ulaznica. Vest o rasprodatim četvodnevnim ulaznicama dolazi neposredno nakon objave da su smeštajni kapaciteti u Novom Sadu već nedeljama na čak 99 odsto popunjenosti", navodi se u saopštenju festivalskog tima.

Zbog dužeg procesa preuzimanja festivalskih narukvica, Egzit apeluje na sve posetioce, a pogotovo one iz Novog Sada da zamenu obave do srede, 7. jula, i time olakšaju ogromne gužve koje se očekuju u četvrtak na festivalskim kapijama.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura