Poznati

Boris Džonson i supruga negiraju da su otpustili dadilju zbog pića sa njim

Komentari

Autor: Tanjug

25/09/2023

-

11:41

Boris Džonson i supruga negiraju da su otpustili dadilju zbog pića sa njim
Boris Džonson i Keri Džonson - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Boris Džonson i njegova supruga Keri negirali su da su otpustili dadilju jer je popila piće sa njim dok mu je supruga bila u bolnici zbog porođaja sa trećim detetom.

Portparolka Džonsonovih nazvala je tvrdnje dadilje Tereze Daus (59) potpuno neistinitim, prenosi britanski Tajms.

Dadilja je kazala da je otpuštena tri dana nakon što je popila piće sa bivšim premijerom, tačnije da joj je Keri Džonson dala 15 minuta da se spakuje dan nakon što je izašla iz porodilišta.

Dodala je i da je kada je otišla da razgovara sa Džonsonom on rekao da mu je žena "puna hormona".

"Bio je divan, topao dan i kada je Boris došao kući, izašao je na terasu i otvorio bocu vina. Zamolio me je da mu se pridružim, da nazdravim bebi Frenk i dao mi izveštaj o Keri i bebi, kako su, kada će se vratiti kući i slično", rekla je dadilja.

Ispričala je da je piću svedočila majka Keri Džonson, a da je sutradan kada se vratila iz bolnice sa bebom bila "izuzetno gruba" prema njoj.

"Čekala sam da joj poželim dobrodošlicu, a ona je samo prošla i rekla: 'Gde je moja mama?' Zatim je otišla gore sa svom decom. Otišla sam da napravim šolju čaja i Boris je ušao kao vihor, uznemiren. Pomogla sam mu da napravi koktel za svoju suprugu i iznela sam napolje poslužavnik sa čašama. Keri se spustila držeći bebu. Nije me zamolila da sednem, ali Boris jeste. Mislim da je mogao da oseti da se nešto sprema. Mislim da je znao da će me otpustiti i nije znao šta da radi", rekla je ona.

Dodala je da je kasnije primila poruku od Keri Džonson u kojoj je tražila da se nađemo u 11 sati narednog dana.

"Ušla sam u dečiju sobu dok je ona držala bebu. Ustala je i rekla mi da neće ići i da se nismo povezale. Takođe je rekla da joj se ne sviđaju moji komentari o njenom suprugu, iako je znala da sam samo prepričala šta su moji prethodni poslodavci rekli. Mislim da je to bio izgovor. Ako joj se to nije svidelo, zašto nije uradila nešto dve nedelje ranije?", rekla je dadilja i dodala da je potom otišla i izvinila se Borisu Džonsonu, koji joj je rekao da mu je supruga "puna hormona" jer se tek porodila.

Kako je rekla primila je platu za šest dana iako je u ugovoru pisalo da ima pravo da bude plaćena za celo vreme angažmana.

Portparol Džonsonovih je negirao celu priču navodeći da dadilja želi da izvuče materijalnu korist.

Komentari (0)

Magazin