Poznati

Zvezdu serije "Beverli Hils" Ijana Ziringa napali motociklisti na ulici

Komentari

Autor: Tanjug

03/01/2024

-

16:59

Zvezdu serije "Beverli Hils" Ijana Ziringa napali motociklisti na ulici
AP/Jordan Strauss - Copyright AP/Jordan Strauss

veličina teksta

Aa Aa

Glumca serije "Beverli Hils: 90210", Ijana Ziringa, napala je grupa motociklista u Holivud Bulevaru u Los Anđelesu, oštetivši njegov 100.000 dolara vredan "Mercedes GLE", dok se u njemu nalazila glumčeva 12-godišnja ćerka.

Prema pisanju portala Pejdž Siks to se desilo 31. decembra, kada se grupa zaustavila ispred njegovog vozila u saobraćaju.

Na objavljenim slikama "Merecedesa" vidi se polomljena šoferšajbna na strani vozača, kao i suvozačev bočni retrovizor.

Ziringov kolega iz serije "Beverli Hils: 90210" Brajan Ostin Grin napisao je ranije na društvenoj mreži Instagram da je glumac uradio šta je bilo do njega, i da se branio od napadača.

Glumca su, prema snimcima koje je objavio TMZ, okružila četvorica motociklista.

"Dok sam stajao u saobraćaju, mom autu je agresivno prišao jedan od vozača, što je dovelo do uznemirujućeg sukoba. U pokušaju da procenim bilo kakvu štetu, izašao sam iz automobila. Ova akcija je, nažalost, prerasla u fizički sukob, u koji sam se upustio kako bih se zaštitio", rekao je Ziring posle napada, dodajući da su i on i njegova ćerka ostali nepovređeni.

"Sa olakšanjem mogu da kažem da smo i moja ćerka i ja potpuno nepovređeni, ali incident me je ostavio duboko zabrinutim zbog sve veće smelosti takvih grupa koje remete javnu bezbednost i mir", dodao je on.

Komentari (0)

Magazin