Poznati

Voditelj Hauard Stern ljut na antivaksere: Imbecili, imali ste lek i niste ga uzeli, ne treba ni da vas prime u bolnicu

Komentari

Autor: CNN

11/09/2021

-

17:08

Voditelj Hauard Stern ljut na antivaksere: Imbecili, imali ste lek i niste ga uzeli, ne treba ni da vas prime u bolnicu
Hauard Stern - Copyright AP/Michael Zorn

veličina teksta

Aa Aa

Poznati američki radijski i televizijski voditelj Hauard Stern nazvao je "imbecilima" ljude koji odbijaju da se vakcinišu protiv koronavirusa, i poručio im da, ukoliko se razbole a nisu vakcinisani, ne treba ni da uđu u bolnicu, prenosi CNN.

Stern se u svojoj emiciji prilično ljutito i ne birajući reči obratio antivakserima, pošto je prethodno nekoliko njegovih kolega - voditelja, koji su bili protivnici vakcinacije protiv korone, preminulo.

"Kada ćemo prestati da trpimo idiote u ovoj zemlji i samo reći da je obavezno vakcinisati se? Je*ite se. Je*eš njihovu slobodu. Želim svoju slobodu da živim, želim već jednom da izađem iz kuće. Želim da odem kod komšija da igramo šah", objavljeno je i na voditeljevom Tviter nalogu.

 

"Kralj svih medija", kako nazivaju Sterna, osvrnuo se i na to što nevakcinisani "imbecili pretrpavaju" bolnice i prave probleme drugima kojima je potrebna nega.

"Dakle, ako imate srčani udar ili bilo kakav problem, ne možete čak ni da uđete u hitnu, a ja kažem - ako niste bili vakcinisani (i) dobili ste kovid, ne možete da uđete u bolnicu", oštro je poručio voditelj i zaključio rečima: "Je*ite se. Imali ste lek i niste ga uzeli".

Komentari (0)

Magazin