Poznati

Džon Bojega bi se ipak vratio "Ratovima zvezda"?

Komentari

Autor: Entertainment Weekly

02/06/2021

-

10:49

Džon Bojega bi se ipak vratio "Ratovima zvezda"?
Džon Bojega bi se ipak vratio "Ratovima zvezda"? - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Džon Bojega možda će ponovo zaigrati u "Ratovima zvezda", ali pod uslovom da u projekat budu uključeni predsednica Lukas filma Kejtlin Kenedi i reditelj Džej Džej Abrams.

U intervjuu iz 2020. koji je tek sad privukao pažnju javnosti, Bojega je potvrdio da je otvoren za tu ideju.

"Otvoren sam za razgovore sve dok su Kejtlin, Džej Džej i možda još neko u timu. To bih uradio bez razmišljanja", rekao je on.

Ova izjava iznenađuje, budući da je Bojega više puta izrazio svoje nezadovoljstvo razvojem njegovog lika u "Ratovima zvezda", Fina koji je od Stormtrupera postao borac Pokreta otpora. 

"Poručio bih Dizniju da ne predstavlja crnog lika, reklamira ga kao mnogo važnijeg u franšizi nego što zaista jeste, a onda ga gurne u stranu. To nije dobro", rekao je on svojevremeno za GQ magazin, dodavši da je od rasista dobijao pretnje smrću, zato što "Stormtruper ne treba da bude tamne boje kože".

"Znali ste šta treba da radite sa likom Dejzi Ridli, znali ste šta da radite sa Adamom Drajverom, ali kad je došlo do Keli Meri Tren (glumica je Amerikanka vijetnamskog porekla, prim. aut) i do Džona Bojege, rekli ste: 'za*ebi sve ovo'. Dejzi to zna, Adam to zna, svi to znaju. Nisam otkrio ništa novo", rekao je tada glumac.

Komentari (0)

Magazin