Poznati

Iz Liverpula s ljubavlju: Šerbedžija nazdravio u pabu, kreće da snima sa Gerijem Oldmanom

Komentari

Autor: Euronews

10/06/2021

-

12:30

Iz Liverpula s ljubavlju: Šerbedžija nazdravio u pabu, kreće da snima sa Gerijem Oldmanom
Iz Liverpula s ljubavlju: Šerbedžija nazdravio u pabu, kreće da snima sa Gerijem Oldmanom - Copyright Tanjug/Tara Radovanovic, Foter/honeyfitz on Foter.com

veličina teksta

Aa Aa

Proslavljeni glumac Rade Šerbedžija pozdravio je prijatelje na Fejsbuku, videom snimljenim ispred omiljenog paba Džona Lenona u Liverpulu.

"Evo me u Liverpulu, gradu moje ćerke Milice i ona je ponovo moj snimatelj... Milica je pre nekoliko dana diplomirala na poznatoj muzičkoj akademiji  LIPA, koju je osnovao Pol Makartni i sada  snima svoj prvi album sa prijateljima sa faksa", počeo je, između ostalog, Šerbedžija, obraćajući se na društvenoj mreži nakon nekog vremena.

Kako je naveo, posle godinu i po strašnog vremena, zaustavljenog života, sada kao da su počela vrata da se otvaraju... Ipak, doći do Engleske bio je i za njega mali poduhvat, a razlog je nova serija koju u Londonu snima rame uz rame sa izuzetnim glumcima.

"U Londonu snimam jednu sjajnu seriju, producenti su Apple i to je jedna od prvih njihov serija takve vrste, ozbiljna i umetnička. Glavna uloga je Gari Oldman, moj omiljeni glumac, a tu su i Kristin Skot Tomas, Džonatan Prajs, i pomalo ja... Ponovo na cesti kojim sam krenuo 1992. u stranim filmovima... ", naveo je Šerbedžija.

 

Serija za Epl TV+ (Apple) pod nazivom "Slow Horses" adaptacija je špijunskih romana Mika Herona koga nazivaju Le Kareom 21. veka.

Niz romana Mika Herona na kojima je zasnovana serija bavi se grupom odbačenih špijuna koji su završili u nemilosti MI5 zbog prljavih poslova. Njih predvode bivši "hladni ratnik" Džek Lemb (Oldman) i River Kartrajt (Louden) koji bi da bude novi Džejms Bond.

Kako su do sada strani mediji pisali, za sada je potvrđeno da u seriji glume i Saskija Rivs, Džek Louden, Kristofer Čang, Olivija Kuk, Kris Rajli, te da će serija imati 12 epizoda.

Komentari (0)

Magazin