Poznati

Džesika Bil: Ne bih da dečaci pođu očevim stopama, a mlade zvezde danas moraju znati da će ih razvlačiti po društvenim medijima

Komentari

Autor: Armchair Expert

17/06/2021

-

07:14

Džesika Bil: Ne bih da dečaci pođu očevim stopama, a mlade zvezde danas moraju znati da će ih razvlačiti po društvenim medijima
Džesika Bil: Ne bih da dečaci pođu očevim stopama, a mlade zvezde danas moraju znati da će ih razvlačiti po društvenim medijima - Copyright Foter/Maggiejumps on Foter.com

veličina teksta

Aa Aa

Džesika Bil i njen muž Džastin Timberlejk vepma rano su dospeli u žižu javnosti, ali to ne znači da to žele za svoju decu: šestogodišnjeg Silasa i jedanaestomesečnog Fineasa.

"Moja automatska reakcija je: 'O bože, ne! Molim te, ne!', ali onda pogledam decu i pomislim: 'Oh, sra*e, verovatno će biti muzikalni. Šta ćeš da radiš? Nećeš ih pustiti da sviraju klavir? Nećeš im dozvoliti da idu na časove pevanja, ako je to njihova strast?'", ispričala je Bil za podkast Armčer Ekspert.

Glumica i producentkinja pričala je o tome kako su nju roditelji pustili da sledi svoje snove, a uloga u seriji "Sedmo nebo" učinila ju je zvezdom. Naravno, Timberlejk je tada uveliko bio član Diznijevog "Miki Maus kluba", a u bendu NSYNC pevao je već od 14. godine.

"Nisu želeli da mi guše snove. Nisu takvi ljudi, a ni ja ne želim da budem takav roditelj. Ali... Radije bih da budu inženjeri ili tako nešto", priznala je Bil.

Ona je ispričala da se naročito brine za slučaj da požele da budu muzičari.

"Lestvica je visoka, a oni su dečaci. Plašim se da će se oni plašiti da nikad neće biti dobri kao njihov otac. Molim te, Bože, neka budu bolji", rekla je glumica kroz smeh.

Teško vreme za mlade zvezde

Iako je i sama pravila rizične poteze i pojavila se oskudno odevena na naslovnoj strani magazina "Gir" 2000. smatra da je mladim zvezdama danas mnogo gore.

"Nije bilo telefona s kamerom. Nije bilo društvenih medija. Nije bilo ničeg od toga. Bili su tu paparaci, ali nije bilo kao sad... A sada, kad ste mladi i ulazite u ovaj posao, morate da znate da ćete se pozdraviti s anonimnošću. Razvlačiće vas po društvenim medijima, bez obzira na to šta kažete. Čitav život biće vam na društvenim mrežama, jer je to jednostavno tako", kaže ona.

Javne ličnosti su izložene i brojnim drugim izazovima, dodala je Džesika.

"Stalno odbijanje. Pitanje samovrednovanja. Dostupnost svega. Kako da ne skreneš na mnogo različitih načina ili postaneš šu*ak samo zato što imaš sve što poželiš?", kaže glumica.

Bil je govorila i o tome kako je na svet donela "tajnu kovid bebu" Fineasa tokom pandemije.

"To nije trebalo da bude tajna. Ali se desio kovid i mi smo otišli u Montanu da budemo s mojom porodicom i ostali smo tamo", kaže ona.

Foter/Walt Disney Television on Foter.com

Džastin Timberlejk i Džesika Bil

Do Fineasovog rođenja, restrikcije su već popustile, pa je Timberlejk mogao da bude s njom u bolnici. Pored toga što već ima jedno dete, kaže da joj je prilagođavanje na novi ritam teško palo.

Ipak, prijalo joj je da tokom pandemije vreme provodi s decom, umesto da bude "rastrzana na sto strana", ali je svesna da to neće dugo trajati. Ozbiljno razmišljaju da na već na sledeću Timberlejkovu turneju pođu svi zajedno.

"To je jedinstveno iskustvo i voleli bismo da dečaci vide tatu na sceni. Ima nešto u tome da pokažete deci: 'Išao sam za svojim snovima. Vredno radim. Pogledajte sve ovo'", smatra Bilova.

Prevela i priredila: S. R.

Komentari (0)

Magazin