Poznati

Hju Grant: Gotovo da uživam u glumi od kada ne moram da igram šarmantne muškarce

Komentari

Autor: Independent

18/06/2021

-

07:46

Hju Grant: Gotovo da uživam u glumi od kada ne moram da igram šarmantne muškarce
Hju Grant: Gotovo da uživam u glumi od kada ne moram da igram šarmantne muškarce - Copyright AP/Evan Agostini

veličina teksta

Aa Aa

Britanska filmska zvezda, Hju Grant (60), kaže da "sada gotovo uživa u glumi" jer ne mora da glumi "šarmantnog vodećeg čoveka".

Tokom gostovanja u The Late Show with James Corden, kako prenosi Indipendent, Grant je izjavio da oseća zahvalnost što je igrao šablonske likove u romantičnim komedijama, ali da istovremeno oseća i olakšanje jer više ne mora da učestvuje u sličnim projektima.

"Čudno mi je jer sada gotovo uživam u glumi. Dao sam od sebe najbolje što sam mogao, a neke od tih filmova koje sam radio volim, zaista volim jer su popularni. Zahvalan sam na njima, ali sada osećam olakšanje jer mi je dozvoljeno da budem uvrnut, ružan, čudan, deformisan...", naveo je Grant.

profimedia

U filmu "Četiri venčanja i sahrana"

Ovu britansku zvezdu su upravo i proslavile uloge u "lakim" ostvarenjima, u kojima su mu bile partnerke proslavljene i atraktivne glumice, kao što su Endi Mekdauel, Džulija Roberts, Sandra Bulok, Dru Barimor, Rene Zelveger...

Za producente i reditelje, od filma "Četiri venčanja i sahrana" preko "Noting hila" do "Pesma za tebe" i, svakako, urnebesne avanture sa Bridžit Džouns, sve su se to pokazake dobitne kombinacije i nije onda ni čudno što je Grant rado viđen za glavnog muškog partnera.

Ne samo publika, već i filmski kritičari Granta poslednjih godina gledaju drugim očima i izuzetno hvale njegove transformacije u filmovima, kao što su "Paddington 2", "A Veri English Scandal", "The Gentlemen"... Sa Nikol Kidman je zaigrao u HBO drami "The Undoing", a pojaviće se i u novoj filmskoj verziji "Dungeons & Dragons", kao i u narednom filmu Gaja Ričija, špijunskom trileru "Five Eyes".

Komentari (0)

Magazin