Poznati

Suzan Sarandon: Bred Pit je interesantan, znate. Nije samo neko lepo lice

Komentari

Autor: People

18/06/2021

-

19:28

Suzan Sarandon: Bred Pit je interesantan, znate. Nije samo neko lepo lice
Suzan Sarandon: Bred Pit je interesantan, znate. Nije samo neko lepo lice - Copyright Foter/NASA HQ PHOTO on Foter.com, Foter/Sidewalks TV on Foter.com

veličina teksta

Aa Aa

Filmska zvezda Suzan Sarandon prisetila se za Ekstra magazin svojih iskustava tokom snimanja filma "Telma i Luiz" iz 1991. godine.

"Bilo je tako zabavno. Bili smo kao neki kaubojski film, osim što su u njemu umesto konja i muškaraca bile žene i kamioni", rekla je ona, prenosi magazin Pipl.

U kultnom ostvarenju koje će uskoro obeležiti svoju tridesetogodišnjicu, Luiz (Sarandon) i Telma (Đina Dejvis) kreću na putovanje koje se ubrzo pretvara u bekstvo sa mesta zločina.

U filmu, pored Sarandon i Dejvis, jednu od svojih prvih uloga imao je i Bred Pit.

Sarandon kaže da ju je Pitovo izvođenje uloge kauboja Džej Dija iznenadilo.

"Kada sam videla film, ono što me je iznenadilo, pored njegovog dobrog izgleda i fantastičnog tela, bio je njegov smisao za humor,  jer je taj deo sebe pokazao na način koji nije obavezno bio deo scenarija", rekla je Sarandon.

"Taj lik je interesantan, znate. Nije samo neko prelepo lice", dodala je ona.

U februaru je i Dejvis komentarisala Pitovu ulogu koja mu je donela svetsku slavu.

"On ima to nešto. Primetila sam još na audiciji da je super talentovan. Uradio je mnogo neverovatnih stvari tokom godina. Ne mislim da je neobično to što je dobio priznanje. On je zaista zvezda ovog trenutka, što je fantastično i divno je videti to", rekla je ona za magazin Pipl, nakon što je Pit dobio svoj prvi Oskar.

Dejvis i Sarandon će se ponovo sresti na dan obeležavanja 30 godina od premijere "Telme i Luiz" i to na specijalnoj drajv-in projekciji u Grik teatru u Los Anđelesu. Deo zarade od prodatih karata biće usmeren u Regionalnu banku hrane Los Anđelesa i Insitut za proučavanje teme roda u medijima "Đina Dejvis".

U razgovoru za Holivud Riporter, Dejvis je rekla da je za nju taj film bio prekretnica.

"Najupečatljivija je bila reakcija na filma. Shvatila sam kako mi žene imamo malo prilika da iz bioskopa izađemo inspirisane i osnažene ženskim likovima. To je promenilo sve kada je reč o budućem odabiru mojih uloga", rekla je glumica.

Uloge Telme i Luiz donele su Sarandon i Dejvis nominacije za Oskara.

Komentari (0)

Magazin