Poznati

Emilija Klark: Tek sa 90 mislim da ću moći objektivno da gledam "Igru prestola"

Komentari

Autor: Hollywood Reporter

22/06/2021

-

22:17

Emilija Klark:  Tek sa 90 mislim da ću moći objektivno da gledam "Igru prestola"
Emilija Klark - Copyright AP/Charles Sykes

veličina teksta

Aa Aa

Emilija Klark, koja se proslavila ulogom Deneris u HBO seriji "Igra prestola" kaže da još ne može objektivno da sagleda tu seriju, budući da je bila suviše uključena u njeno stvaranje.

"Imam previše emocionalnih reakcija o tome kako se Emilija oseća, šta ona razmišlja u tom trenutku snimanja. Znate na šta mislim? Gledam scenu i pomislim: 'O, to je bilo kad se desilo to i to', što vi ne vidite na ekranu. Mislim da će mi trebati da uđem u devedesete godine života, kako bih mogla objektivno da sagledam kakva je serija 'Igra prestola'", kaže glumica.

U novom intervjuu za Holivud riporter, Klark kaže da je provodila vreme u dugim šetnjama kada je saznala šta će se desiti s njenim likom.

"Deneris je deo mog srca. Ona je tu i nikad je neću zaboraviti. Tu je serija, njen uticaj na svet i njen uticaj na mene i lično i profesionalno. A onda, tu je Deneris... To je moj mali privatni prostor koji je prelepo sećanje. Samo prelepo sećanje", ispričala je glumica.

Ona je dodala da se i dalje druži sa svojim kolegama iz "Igre prestola".

"Još smo prijatelji i znam da će to tako biti dok ne umrem", rekla je Klark.

Inače, ona je nedavno objavila svoj prvi strip, "MOM: Mother of Madness", koji je omaž "Majci zmajeva". Priča prati Maju, samohranu majku, hemijsku inženjerku i superheroinu koja svoje moći crpi iz menstrualnog ciklusa.

"To je komedija, ali s kojom se vrlo lako možete povezati, jer je reč o modernom pogledu na heroje. I oni imaju iste probleme kao mi. Prišla sam ovoj tematici iz perspektive 2020. godine, jer je svet u kakvom danas živimo neverovatno drugačiji od pre dve, tri ili pet godina. Zato sam želela da strip bude savremen i aktuelan", rekla je ona, dodajući da ga smatra mešavinom "Dedpula" i serije "Fleabag".

Komentari (0)

Magazin