Poznati

Pirs Brosnan: Odrastao sam bez oca, u meni su bili duboka pukotina i samoća

Komentari

Autor: Gentlemans Journal

06/07/2021

-

21:09

Pirs Brosnan: Odrastao sam bez oca, u meni su bili duboka pukotina i samoća
Pirs Brosnan - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Čuveni glumac Pirs Brosnan je u intervjuu za Džentlmens džurnal ispričao kako je njegovo detinjstvo uticalo na njegov odnos prema porodičnom životu.

"Nisam odrastao sa očinskom figurom niti sa jakom porodicom. U meni su bili duboka pukotina, izolovanost i samoća koje su nadvladale moju divnu moć mašte. Morao sam da se izborim uz pomoć sopstvenih čula i intuicije", ispričao je glumac kog je otac Tomas napustio još dok je bio beba.

Brosnan koji je u braku sa Keli Šaj Smit, ispričao je da ceni svoju porodicu i svoj zadatak oca.

"Cenim i volim svoju porodicu. Keli je najdivnija majka i žena - gledao sam je kako uzrasta tokom 27 godina, kako naš zajednički život cveta i raste. A imamo i još mnogo snova koje treba ostvariti", rekao je on.

Pirs je ispričao da je prošle godine naročito uživao u porodičnom životu.

"Bili smo u lokdaunu na ostrvu. Slikao sam, sređivao baštu i plivao. Radili smo to svaki dan. Keli je kuvala i išli smo u šetnje. Ali sve ostalo u ovoj pandemiji je užasno. Izgubio sam dva prijatelja od kovida. Draga, draga prijatelja. A opet, bili smo u nekoj vrsti idiličnog pejzaža. Tek posle sam shvatio da smo se mi osećali kao da smo imali divno letovanje. Zahvalan sam što sam to imao u svom životu", rekao je Brosnan.

Pirs i Keli imaju sinove Dilana (24) i Parisa (20). Glumac je, takođe, usvojio dvoje dece svoje prethodne supruge Kasandre Heris - Krisa i Šarlot - i sa njom dobio još i sina Šona. Nažalost, Kasandra je u 43. godini života umrla od raka jajnika, a teška bolest sustigla je i njihovu naslednicu, koja je od nje preminula u 41. godini.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Magazin