Poznati

U planinskoj oblasti u kojoj je nestao britanski glumac Džulijan Sends pronađeni ostaci ljudskog tela

Komentari

Autor: Euronews

26/06/2023

-

10:32

U planinskoj oblasti u kojoj je nestao britanski glumac Džulijan Sends pronađeni ostaci ljudskog tela
Tanjug/AP/Arthur Mola - Copyright Tanjug/AP/Arthur Mola

veličina teksta

Aa Aa

Planinari su pronašli ljudske ostatke u planinskom području u Kaliforniji, u kom je pre više od pet meseci nestao britanski glumac Džulijan Sends. Vlasti Južne Kalifornije saopštile su da se ostaci tela trenutno analiziraju, kako bi se otkrilo kome su pripadali.

Nestanak Sendsa, koji je bio strastveni ljubitelj planinarenja, prijavljen je 13. januara nakon što je sam krenuo u osvajanje vrha Mont Boldi visokog 3.048 metara istočno od Los Anđelesa. Ta oblast našla se na udaru jakih oluja tokom zime, a od tada su spasioci neumorno tragali za glumcem.

U petak je njegova porodica objavila prvo zvanično saopštenje od Sendsovog nestanka.

"I dalje ćemo nositi Džulijana u svojim srcima sa svetlim uspomenama na njega kao divnog oca, muža, istraživača, ljubitelja prirode i umetnosti i originalnog izvođača", stajalo je u saopštenju, koje je preneo Euronews.

Sends, koji ima 65 godina, najpoznatiji je po ulozi uz Helenu Bonam Karter u romantičnom filmu Džejmsa Ajvorija "Soba s pogledom", ali i ostvarenjima "Veštac", "Arahnofobija", "Goli ručak", "Napuštajući Las Vegas" i "Muškarci koji mrze žene".

Oženjen je novinarkom Evgenijom Citkovic s kojom ima troje odrasle dece. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin